Entertainment

Geen UFC, maar PFC: kussengevechten zijn nu een échte sport

kussengevecht pfc

Er is geen beter gevoel dan je broer(tje) of zus(je) helemaal verrot te slaan met kussens. Vroeger was de winnaar van de kussengevechten de baas in huis. Geloof het of niet, maar kussengevechten zijn nu een échte sport. We hebben wat beeldmateriaal gevonden en het ziet er hilarisch uit!

Kussengevechten zijn nu een echte sport

We hebben het hier over de Pillow Fight Championship (PFC). Deze ‘vechtbond’ organiseert professionele kussengevechten. Als je denkt dat dit gevechten van dons zijn, dan heb je het mis. De vechters geven echt alles om te winnen van hun tegenstander. Ze mogen echter alleen slaan met een kussen, maar alsnog gebeuren er krankzinnige dingen tijdens de duels!

View post on Twitter

Ook kussengevechten kunnen uit de hand lopen

In de video hierboven zien we oud UFC-vechter Markus Perez zijn kussen verliezen. Tegenstander Reggie Newsome had eigenlijk moeten stoppen met slaan, maar deed dat niet. Het resulteerde in een fikse ruzie. Zien hoe zo’n echt kussengevecht eraan toe gaat? Bekijk dan de video hieronder.

View post on Twitter

Twee kampioenen

De PFC heeft zelfs al een mannelijke en vrouwelijke kampioen. Deze twee zijn de beste in kussengevechten! Denk jij het beter te kunnen? Aanmelden kan altijd!

View post on Twitter