Inmiddels zou je kunnen weten dat Stephen Edwin King zich als Amerikaans schrijver in het lijstje ‘allerbesten’ bevindt, waar hij keer op keer het grote publiek angst aanjaagt met onder meer horror- of sciencefictionverhalen en thrillers. Wat te denken van The Shining, The Shawshank Redemption en IT?

“There’s something that brings things back..”, en dat is Paramount Pictures, die na de eerste trailer zojuist de tweede gloednieuwe trailer online hebben geknald van de remake van horrorfilm ‘Pet Sematary’. Neem snel een kijkje om te kijken of het wat voor je is, dan leggen we daarna nog het een en ander uit:

Pet Sematary

Gebaseerd op de baanbrekende horror-roman van Stephen King, neemt het verhaal van ‘Pet Sematary’ je mee naar een plek waar de doden tot leven komen! Nadat Dr. Louis Creed (Jason Clarke) en zijn vrouw Rachel (Amy Seimetz) verhuizen van Boston naar landelijk Maine, ontdekken hun kids een mysterieuze begraafplaats diep verborgen in het bos dat door de familie als ‘achtertuin’ wordt beschouwd.

Je raadt het al, er is iets niet helemaal pluis met die ‘Sematary’.. dus wanneer de tragedie toeslaat, wendt Louis zich tot zijn buurman, Jud Crandall (John Lithgow), waarmee hij een gevaarlijke kettingreactie in gang zet die een dodelijk kwaad ontketent met gruwelijke gevolgen. Vandaar dat de trailer eindigt met: “Sometimes Dead is Better”. Op 5 april weet je waarom!