Helaas… het ziet er niet naar uit dat we de komende dagen of weken kunnen genieten van seizoen 6 van Peaky Blinders. Het vijfde seizoen verscheen al in 2019 op Netflix. Wat ons betreft kan het nieuwe deel dus niet snel genoeg komen. Ook al moeten we nog even geduld hebben, toch zijn er al wat dingen die we weten over het nieuwe deel.

Het plot van Peaky Blinders seizoen 6

Je voelde het waarschijnlijk wel aankomen, maar met seizoen 6 gaat Peaky Blinders verder met de heftige cliffhanger van het vijfde deel. Dat niet alleen, maar Steven Knight, de maker van Peaky Blinders, heeft nu al bevestigd dat Tommy Shelby blijft leven. We hoeven het dus niet zonder de legendarische bendeleider te doen. Over het precieze plot is er echter nog niet veel bekend. Wat we al wel weten is dat er erg zal worden gefocust op het leven van Oswald Mosley en de mensen om hem heen. Daarnaast gaan er de wildste geruchten over nieuwe personages en acteurs die in het nieuwe deel te zien zullen zijn.

Peaky Blinders seizoen 6

Krijgen deze beroemdheden een rol in het zesde seizoen?

Het meest opvallende gerucht gaat over Rowan Atkinson. We kennen deze acteur als Mr. Bean. Hij zal in Peaky Blinders seizoen 6 naar alle verwachtingen een hele opvallende rol gaan spelen. Verder zullen we in seizoen 6 van Peaky Blinders een nieuw vrouwelijk personage voorbij zien komen. Dit personage wordt beschreven als duister en een echte uitdaging voor Tommy. Het is nog onbekend wie deze rol op haar zou kunnen nemen. Voorlopig is Julia Roberts in elk geval één van de grote namen die circuleren voor een rol in de serie.

Peaky Blinders seizoen 6

Met het grote succes van de serie en de 8.8 als IMDb-score, snappen we wel dat deze sterren in de serie willen spelen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte wanneer er nieuwe informatie over seizoen 6 wordt gedeeld.