Het weer is dagelijks nieuws: als er storm is hoor je het, als het heet is hoor je het, en als het ergens sneeuwt krijgen we het mee. Maar de weersvoorspelling is een minder populair onderdeel van de uitzendingen. Minder interessant, in ieder geval. Maar in Mexico kijkt ineens iedereen naar de weersverwachting dankzij deze knappe weervrouw.

Onwijs knappe weervrouw uit Mexico

De naam van deze knappe weervrouw uit Mexico is Pamela Longoria. Deze prachtige dame helpt de kijkcijfers van het weer in het land de hoogte in. Het is namelijk niet zo dat zij elke keer prachtig weer voorspelt, maar ze ziet er zelf gewoon prachtig uit. Zo krijgt ze allerlei mannelijke kijkers aan de buis gekluisterd zodra het tijd wordt voor het weer. De Mexicaanse mannen kunnen dus ongestoord naar een prachtige vrouw kijken én weten wat voor weer het wordt. Het kan bijna niet perfecter.

Weervrouw én voetbalvrouw: het ultieme plaatje

Pamela Longoria is de weervrouw van verschillende zenders. Ze doet het bij Telediario, Milenio TV en Multimedios TV. Dus je kunt op drie verschillende zenders genieten van elk soort weersvoorspelling. Ook al wordt het 5 graden met regen, dan heb je alsnog een leuke tijd gehad aan het einde van het weerbericht.

Los van het weer, houdt deze knappe weervrouw ook van voetbal. Als fan van CF Monterrey zit ze daar vaak op de tribune, en ze heeft ook al eens een bezoekje gebracht aan het Estadio Santiago Bernabéu.

Leukste weervrouw van Instagram

Dat de weervrouw populair is, kunnen we ook zien op haar Instagram-account. Hier heeft ze 840.000 volgers op en dat worden er alleen maar meer. Met give aways en andere sponsordeals verdient ze hier ook nog geld mee, naast haar baan als presentatrice van het weerbericht. Dat heeft ze toch slim voor elkaar.

De populariteit van de knappe weervrouw Pamela Longoria is simpel te verklaren. We kunnen het allemaal zien en je zet er bijna een schotel voor op je balkon om er een Mexicaanse zender mee te ontvangen. Dan kun je namelijk gelijk naar deze andere bloedmooie Zuid-Amerikaanse weervrouwen kijken.