Sportvrouwen: ze zijn fit, gezond en jong. Vaak zijn hele bekende mensen ook sportief, zodat ze er goed uit blijven zien voor de buitenwereld. Of je nou van afgetrainde mensen houdt of niet, deze dames zijn hoe dan ook geliefd. We hebben het over Paige Spiranac en Paige VanZant. Allebei hebben ze de voornaam Paige en allebei zijn ze bloedmooi. Maar hun tak van sport is wel iets verschillend.

Paige Spiranac en Paige VanZant

Eigenlijk zijn het twee totaal verschillende dames, enkel hun namen komen overeen. Paige Spiranac is een professioneel golfster, en Paige VanZant is MMA-vechter bij de UFC. Heel iets anders dus, maar de overeenkomsten zijn er toch. Beide zijn het topfitte blondines die op het toppen van hun kunnen presteren in hun sport. Dit doen ze dus allebei onder de voornaam Paige, maar met een andere achternaam. Geen familie, maar allebei echte bombshells.

Paige Spiranac de mooie de golfster

Het is Paige Spiranac die aan het golfen doet. De 27-jarige Amerikaanse is een heuse persoonlijkheid op social media, en dat is niet voor niks. Met bijna 3 miljoen volgers gaat haar Instagram-pagina door het dak. Dat is nu ook haar voornaamste inkomstenbron, want het écht professionele golfen heeft ze maar kort gedaan. Want we zien er nog veel van op haar foto’s, maar eigenlijk deed ze het maar een jaar serieus. Tussen december 2015 en december 2016 speelde ze professionele wedstrijden, maar het absolute topniveau haalde ze nooit. Toch is ze in onze ogen wel een absolute topper.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paige Spiranac (@_paige.renee) op

De MMA-vechtster, Paige VanZant

De MMA-vechtster beoefent nog wel haar sport uit op professioneel niveau. Ze is een jaar jonger dan Paige Spiranac en nu dus 26 jaar oud. Ze vecht in de UFC, de grootste vechtkoepel in de MMA. Het is ook een Amerikaanse dame, met bijna net zoveel volgers als haar naamgenoot. Ze vindt het namelijk ook geen probleem om foto’s van haar afgetrainde lichaam te delen met 2,7 miljoen anderen. En we geven toe, dat vinden wij ook helemaal geen probleem. Ondanks de achternaam die Nederlands kan lijken, is ze het geen Nederlandse dame en staat ze ook niet tussen de 5 knapste Nederlandse sportvrouwen.

View this post on Instagram

1 or 2???? Comment below 😍

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

It’s all good baby, baby. 📸: @ericcoleman

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

Wie is jouw favoriet? Oordeel zelf:

View this post on Instagram

Hi☀️ How’s your Saturday going?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

View this post on Instagram

Jealousy is just love and hate at the same time.

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

View this post on Instagram

I could get used to this ☀️🌴 #florida

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on