Entertainment

Het lange wachten is voorbij: Netflix dropt trailer Ozark seizoen 4

Ozark seizoen 4
Ein-de-lijk is daar dan de eerste trailer van Ozark seizoen 4. Tipje van de sluier: de beelden beloven veel goeds voor deze zinderende seriefinale.

Netflix dropt officiële trailer van Ozark seizoen 4

Ja ja, daar is ‘ie dan: de officiële trailer van Ozark seizoen 4. De bloedstollende serie met niemand minder dan Jason Batman en Laura Linney in de hoofdrol, zal in dit vierde seizoen (helaas) tot z’n einde komen. Maar van de trailer uitgaande wordt dit een seriefinale van jewelste. Ben jij er al klaar voor?

Wanneer verschijnt Ozark seizoen 4 op Netflix?

Ozark seizoen 4 zal verder gaan waar het derde seizoen eindigde. De enorme cliffhanger over de voortslepende ruzie tussen verschillende drugskartels liet de kijker in het ongewisse: hoe gaat dit in godsnaam aflopen? Daar hoef je dus niet zo lang meer op te wachten. Later deze maand, 21 januari om precies te zijn, is Ozark seizoen 4 te zien op Netflix.

Serie opgesplitst in 2 delen

Dat geldt overigens alleen voor het eerste deel van Ozark seizoen 4. Deel 2 zal later in 2022 worden gereleased. Het seizoen bestaat uit veertien afleveringen die dus in twee delen uitgebracht gaan worden. Deel één heeft zeven afleveringen en zo ook deel twee.

Check hieronder de bloedstollende spannende trailer van Ozark seizoen 4:

Watch on YouTube

Waar gaat Netflix-serie Ozark over?

In de Netflix-serie Ozark die is geregisseerd door Bill Dubuque, is een Amerikaanse familie op de vlucht voor een drugskartel dat achter hun geld aan zit. Om zijn gezin in veiligheid te brengen, brengt Marty Byrde (gespeeld door Jason Batemen) zijn gezin naar de Ozarks in Missouri. Het is een kat en muis spel op leven en dood.

Kan je niet zo lang wachten? Begin dan maar vast aan deze 5 spannende Italiaanse series die je gezien móét hebben.