Other

Handige Harry’s opgelet: bouwvallig grachtenpand in Amsterdam staat te koop voor 5 miljoen (!) euro

opknapwoning Amsterdam funda

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Houd je ervan om je mouwen op te stropen en droom je al jaren van het opknappen van een huis? Dan is dit jouw kans! Voor “slechts” 5 miljoen euro kun jij deze grote opknapwoning aan de Amsterdamse grachten aanschaffen.

Maak van deze opknapwoning jouw eigen droomhuis

De huidige eigenaren kochten de opknapwoning in 2020 van voormalig Quote 500-lid Harry de Winter. Ze trokken het leeg en hebben het gestript. Waarschijnlijk wel met een paar tonnetjes winst op het oog. Maar jij kunt hier jouw eigen droomhuis van maken. Er is al een omgevingsvergunning verleend en er ligt ook al een bouwplan op tafel. Je hebt prachtig uitzicht op het Amstel Hotel, midden in Amsterdam.

Echt thuis maken

Misschien vraag je je af, waarom de huidige eigenaren besloten hebben om deze opknapwoning te verkopen. In augustus 2019 stond het pand nog te koop voor 4,65 miljoen euro. Ruim een jaar later hapten de huidige eigenaren toe voor 4,3 miljoen euro. Zij hebben de opknapwoning echter niet afgebouwd en nu staat het weer te koop. Dit is jouw kans om de opknapwoning vorm te geven en er een echt thuis van te maken.

Amsterdam

En laten we eerlijk zijn, de locatie aan de Amsterdamse grachten is om van te dromen. Je zult in het hart van de stad wonen, dichtbij alle belangrijke bezienswaardigheden en voorzieningen. De locatie van deze opknapwoning is perfect. Je kunt genieten van de vele restaurants, cafe’s, winkels en theaters die de stad te bieden heeft. Je zult nooit verveeld raken met zoveel te doen en te zien in de buurt. En laten we niet vergeten, je zult ook in de buurt zijn van het prachtige Amstelpark en het Vondelpark. Dit zijn twee van de mooiste parken van Amsterdam waar je kunt wandelen, fietsen, picknicken en zelfs een boottochtje kunt maken. Hierdoor zul je altijd een beetje groen om je heen hebben en kun je ontsnappen aan de drukte van de stad.

Meer zien van deze opknapwoning in Amsterdam? Check dan de Funda-pagina.