Lekker dobberen op een luchtbed op het water, alleen al bij de gedachte beginnen we te watertanden. Zonnetje op je gezicht en een overheerlijke cocktail in de hand. Ja, dat klinkt gewoonweg top! De trend van de opblaasbare eenhoorns hebben we natuurlijk allemaal wel gezien, maar nu is er ook eindelijk eentje voor de gevaarlijke spelers onder ons: een opblaasbare T-Rex!

Opblaasbare T-Rex

Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om te dobberen als een god op een gemotoriseerd luchtbed, maar je kan nu ook kiezen om als een tiran te dobberen op een opblaasbare T-Rex. Beide keuzes zijn natuurlijk ontzettend leuk, maar deze is wel even een stukkie goedkoper. Voor slechts 37 euro wordt de koning van de dinosauriƫrs namelijk al bij je thuisbezorgd!

Oplaasbare T-Rex

Ondanks dat het eind april is mochten we vorige week alvast proeven hoe de zomer aanvoelde, dus mocht het weer ineens weer omslaan dan wil jij natuurlijk wel de baas van het zwembad of de zee zijn! Een opblaasbare T-Rex van een meter hoog is daar dan ook uitermate geschikt voor. Wat wel heel jammer is dat die korte armpjes van dit beestje niet functioneren om je biertje of cocktailtje vast te houden.

Oplaasbare T-Rex