Gear

Maak je zomer compleet met deze opblaasbare pooltafel

opblaasbare pooltafel

Tijdens de warme dagen hebben we allemaal wel eens behoefte aan wat fysieke inspanning. Denk bijvoorbeeld aan een lekker potje voetballen of genieten in een zwembad. Om je gezellige zomerdag perfect af te sluiten is het leuk om wat kleinere gezelschapsspelletjes te doen zoals darten of poolen. Aangezien we in een tijd leven die in het teken staat van multitasken, hoefden we enkel te wachten tot er een combinatie van die twee mogelijk zou worden. En ja hoor, EZ Inflatables combineert bewegen en poolen met elkaar middels deze opblaasbare pooltafel.

Opblaasbare pooltafel

Mannen met een goed schot hebben een streepje voor bij deze opblaasbare pooltafel. Aangezien een keu veel te groot en zwaar zou zijn om dit spel fatsoenlijk te spelen, kun je gebruik maken van je traptechniek. Al moet je niet te hard schoppen. Het veld mag dan wel groot zijn, – zo’n 9 bij 5 meter –  er schuilt nog steeds de kans dat je bal bij de buren belandt. Hij weegt maar liefst 410 kilogram, dit komt doordat hij lekker stevig is gemaakt met PVC dat gecoat is met vinyl. Zodat je helemaal uit je plaat kan gaan, badum tss!

Watch on YouTube

Alles inbegrepen

Er is bij deze fenomenale must-have echt aan alles gedacht. Natuurlijk krijg je de gekleurde ballen er gratis bij, maar daar bovenop krijg je ook nog een gratis elektrische pomp. Die elektrische pomp kan het ding oppompen in slechts 8 minuten. Het laten leeglopen gebeurt nog sneller, in dat geval spreken we van 5 minuten. Zelf kunnen wij niet wachten om zelf aan de gang te gaan met de 16 vrolijk gekleurde ballen. Er is bij deze opblaasbare pooltafel een hoop inbegrepen. Wat jammer genoeg ook is inbegrepen: een fikse prijs. Je moet zo’n 4.160 dollar voor het ding betalen. Omgerekend is dit maar liefst 3.718 euro. Maar goed, jij en je vrienden kunnen dan vele zomers genieten van deze opblaasbare pooltafel.