De kans is aanwezig dat we ook deze zomer niet de hele wereld over kunnen vliegen, dus dan zit er niet heel veel anders op dan kamperen. Dankzij deze opblaasbare camper van Opus wordt dat ontzettend eenvoudig, maar of het ook daadwerkelijk praktisch is durven we je niet te zeggen.

Opblaasbare camper van Opus

Als je de camping op rijdt en deze camper ziet staan, kijk je misschien wel even raar op. Dit huis op wielen is namelijk op zijn zachtst gezegd een unieke verschijning. De opblaasbare camper van Opus is bedoeld om heel minimalistisch te kamperen, maar wel ‘luxe’ genoeg om optimaal te kunnen relaxen. Als het aan ons ligt hebben ze hiermee de spijker op zijn kop geslagen. Tja, misschien zit je liever in een miljoenenwoning, maar dit heeft zo ook zijn charmes.

In de opblaasbare camper is ruimte voor vier personen en als je het echt gezellig wilt maken kan je er ook in met zes. Het duurt zo’n negentig seconden voordat je mobile woning is opgeblazen, dus in de tussentijd kan jij alvast de barbecue klaar zetten. Gelukkig is het opzetten van de camper geen hogere wiskunde, want het enige wat je hoeft te doen is een paar clipjes losmaken en het een en ander uitvouwen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OPUS Camper USA (@opuscamperusa)

Tent op een aanhanger

Het is misschien niet je standaard camper, maar je mist he-le-maal niks met dit vakantiehuisje op wielen. Je bent voorzien van een grill en hebt meer dan voldoende opslagruimte. In de tent zelf is het ook niet bepaald armoedig, want je hebt tafeltjes, banken en luxe tweepersoonsbedden. Dus hoe je het ook wendt of keert, met deze opblaasbare camper is er aan ruimte en luxe geen gebrek. Helaas kost deze opblaasbare camper wel tussen de 16.995 en 19.995 pond, dus dat is niet bepaald goedkoop te noemen.