Je bent zo oud als je je voelt, zullen we maar zeggen. Dat laat deze opa zich geen twee keer zeggen. De oudere man laat een groep jongelingen even zien hoe je een proper bommetje doet vanaf een klif en de beelden gaan het hele internet over.

Deze opa is een absolute waaghals

Denken we aan opa’s en oma’s, dan denken we aan gepensioneerde mensen met relatief veilige hobby’s en een oneindige drang je vol te stoppen met lekkernijen als je langskomt. In het geval van deze opa lijkt de klok niet door te hebben getikt qua geest. De beste man zal de 70 al wel ruim gepasseerd zijn maar dat houdt hem niet tegen om met de jongere generatie mee te doen. Hij laat een groep tieners zien hoe een perfect uitgevoerd bommetje eruit ziet.

Doe dat met je broze botten in een zwembad, zou je zeggen. Maar deze man pakt het liever iets extremer aan. Hij besluit van een klif waar menig van ons nog niet overheen durven te kijken zijn decor te maken en springt zonder enige aarzeling het metersdiepe ravijn in.

Geen hoogtevrees

Hoe hoog de klif precies is durven we niet te zeggen, maar de beelden zeggen genoeg. Opa heeft er in ieder geval geen moeite mee. Twijfel? Wat is dat. Vergezeld door een erehaag aan verblufte tieners neemt hij een aanloop en springt hij het perfecte bommetje tegemoet. Kijk de beelden en zeg eerlijk: dit zijn toch wel lifegoals voor later?