Other

Op “vakantie” naar Titanic wrak? Dat kan nu dankzij deze reisorganisatie

titanic vakantie

Bijzondere vakanties zijn steeds meer in trek. Wat dacht je van een vakantie naar de Titanic? Ook al is die gezonken, het kan tegenwoordig toch.

Een heel bijzondere “vakantie”

Een vakantie naar een ver land noemen we tegenwoordig niet meer exotisch, want de meeste mensen kunnen tegenwoordig wel een vliegticket betalen. Wat is nou wel een echte exotische vakantie? Een reis naar de maan? Nee wat dacht je van een vakantie naar de Titanic. Dat is pas echt uniek.

Op vakantie in een duikboot

De reisorganisatie OceanGate organiseert deze excursie. Je vertrekt vanaf een schip in Canada richting het gezonken scheepswrak. Als je eenmaal bij de locatie bent aangekomen, ga je verder per duikboot. Met deze duikboot zul je afdalen naar de RMS Titanic. Een hele unieke vakantie, maar je oog in oog komt te staan met de gezonken Titanic. Voor deze vakantie moet je wel diep in de buidel tasten. Het kost maar liefst 250.000 euro. Het is daarin tegen wel een ervaring van je leven.

Een tijdelijk kans

Je kunt deze vakantie maar tijdelijk boeken. De Titanic zal namelijk niet eeuwig op 3800 meter diepte blijven liggen. Al meer dan honderd jaar ligt het cruiseschip te vergaan, maar hij zakt steeds iets verder weg. Op een gegeven moment is er niks meer over van het schip.

Beeld: Oceangate.