De kans dat je de plaats Jisp kent is vrij minimaal, maar dat kan wel eens gaan veranderen. Net onder de rook van Amsterdam ligt deze typische forenzengemeente. Op een steenworp van de hoofdstad geniet je van een prachtige natuur, veel rust en ruimte, bovendien staat hier een woning waar je op slag verliefd op kan worden. Dat is niet zo maar een simpele woning, het is een groot landhuis met compleet verbouwde hooischuur. Een kant en klare mancave uit je dromen, gewoon op Funda.

Luxe woonboerderij annex landhuis

Het landhuis heeft alles wat je van een woning op een toplocatie verwacht. Ruim 450 vierkante meter woongenot, een gigantische tuin, bijgebouwen, paardenstallen en een lap grond van bijna 1,5 hectare. Het leukste is waarschijnlijk de oude hooischuur van 60 vierkante meter. Deze is volledig verbouwd en kan eenvoudig worden ingezet als feestruimte, werkplek of atelier. Mocht je belangstelling hebben en beschikken over een creatieve geest met ondernemerstalent, leef je dan maar uit! Mocht je overigens wilde plannen hebben en nu al een verbouwing willen gaan realiseren, wacht daar dan even mee. Het betreft namelijk een beschermd stadsgezicht. Even fanatiek de sloophamer gaan hanteren is er dus niet bij. Dat hoeft ook niet, de woning is namelijk instapklaar.

landhuis

Alle gebouwen zijn grondig verbouwd

De woning zelf is zoals je al had verwacht gigantisch. Ooit was dit een mooie grote boerderij, maar tijden veranderen. Zo heeft elk gebouw nu een aparte functie gekregen waardoor het wonen in zo’n pand een unieke belevenis is. Zo is de voormalige hooischuur nu in gebruik als loungeruimte met een aangrenzende keuken met topkwaliteit apparatuur. De keuken is voorzien van top-apparatuur en heeft voor de veeleisende hobbykok alles in huis om elke dag een feestmaal te bereiden. Mocht de vloer op de foto’s je bevallen, deze natuurstenenvloer is uniek en komt uit Brazilië. De vloer wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Dat is niet alleen aangenaam voor je voeten, het betekent ook een aangenaam lagere energierekening.

775_2160 776_2160

Voormalige stal is nu een grote bijkeuken

Ook de voormalige stal is onder handen genomen en herbergt nu een grote bijkeuken. Hier is ook een ruime bergzolder aangebracht en voldoende opbergruimte. Een kantoorruimte met aparte ingang is aan de nadere kant gemaakt. Op die manier kun je hier ook een praktijk beginnen en klanten ontvangen zonder ze door heel de woning te moeten loodsen. De voormalige stal biedt overigens de mogelijkheid op de zolderruimte te gebruiken als extra slaapkamer.

778_2160 782_2160

Slechts 2.1 miljoen euro

Een beetje landhuis heeft uiteraard ook een masterbedroom met een indrukwekkende inloopkast. Ook de luxe badkamer is vanuit deze grote slaapkamer te bereiken. Hier zie je een prachtig duobad, inloopdouche en diverse kastruimte. Een verwarm zitbankje en de vloerverwarming maken het helemaal af. Hier vinden we ook de tweede slaapkamer met een eigen toegang naar de buiten. Deze kamer is voorzien van diverse inbouwkasten en een luxe badkamer. In de voormalige slachtkelder vinden we de wijnkelder zodat ook de echte levensgenieter zich hier thuis kan voelen. Op de verdieping bevinden zich ook nog twee slaapkamers en een badkamer zodat je eventuele gasten netjes kunt onderbrengen. De sauna met uitzicht op de natuur is de absolute kers op de taart.  Mocht je al gecharmeerd zijn van de woning en is de vraagprijs van 2.1 miljoen euro geen probleem, dan heb je aan deze woning de mancave van je dromen.

802_2160 821_2160