Onnit is een bedrijf met de missie om piek fitnessprestaties te inspireren door middel van een combinatie van producten en informatie. Onlangs is er besloten om het assortiment uit te breiden tot aan een ​​galaxy hier erg ver vandaan – jawel, met een Star Wars-collectie. Beschreven door Onnit als “The New Force in Fitness” bevat de collectie een slamball, een yoga-mat en drie kettlebells, allemaal geïnspireerd op  iconen die we allen kennen uit het Star Wars-universum.

Gevormd als de Death Star, is de slamball een 9 kilo zware, 25 cm in diameter grote trainingsbal die identiek is aan het iconische strijdstation uit de film – ontworpen voor verbeterde grip en controle, terwijl het er ook nog eens buitenaards cool uitziet.

Onnit-Star-Wars-3

De 650mm brede en 1800mm lange yoga mat heeft een zeer gedetailleerd beeld van Han Solo in carbonite, prima om op te stunten terwijl de rest vol verbluffing toekijkt. 

Onnit-Star-Wars-2

En dan zijn er de kettlebells, de oogpareltjes van Onnit. Aangepaste Award-winning beeldhouwwerken van ijzerbestendig ijzer met een gewicht van een respectievelijke 22,5kg, 27kg of 32kg in de vorm van Boba Fett, Stormtrooper of Darth Vader. Onnit neemt momenteel pre-orders van de Star Wars-collectie in behandeling  via hun site.

Lijkt het jou wat om je force te testen en die Kettlebell een slinger te geven? Probeer dan eerst eens deze zeven oefeningen te masteren en je bent fit in no-time!