Entertainment

Nieuwe film Lupin-ster Omar Sy is een ware hit op Netflix

Omar Sy

Omar Sy brak door met zijn rol in Intouchables, maar werd ongelofelijk populair met zijn hoofdrol in één van de meest bekeken series ooit op Netflix, Lupin. Maar Omar is niet van plan om te stoppen met zijn succes. De 44-jarige acteur scoort weer een grote hit op Netflix.

The Takedown

Omar staat voor deze film aan de andere kant van de wet. In de Netflix Original Loin du périph speelt Omar Sy een politieagent, genaamd Ousmane Diakité. Het is zijn taak als agent om een drugsdeal te voorkomen, maar dat loopt iets anders dan gepland. De zaak blijkt namelijk een stuk groter dan vooraf gedacht was. Gelukkig staat de politieagent er niet alleen voor. Ousamane moet samenwerken met agent François Monge, gespeeld door Laurent Lafitte. De twee zijn heel verschillende politieagenten, door hun verschillende stijlen en achtergronden.

View post on Twitter

Omar Sy te zien in best bekeken Netflix-film op dit moment

The Takedown ging op 6 mei in première op Netflix en werd meteen opgenomen in de Top 10 films van Netflix in veel landen, waaronder Canada, Frankrijk en Nederland. De critici op Rotten Tomatoes zijn het niet helemaal eens met de resultaten van de film. Op de website scoort de film slechts 41 procent in de tomatenmeter. Het publiek is ietsje enthousiaster. Zo is de Audience Score op Rotten Tomatoes 55 procent. Maar je kunt natuurlijk pas wat over de film zeggen, als je hem hebt gezien.

Benieuwd geworden? Bekijk hieronder de trailer:

Watch on YouTube