Actueel

oliver dovin blunder

We maken allemaal wel eens blunders mee. Vaak hopen we dat niemand het heeft gezien, maar voor keeper Oliver Dovin kent de blunder geen prettig einde.

Blunder van de eeuw?

Is de blunder van Oliver Dovin dan de blunder van de eeuw? Dat moet nog blijken aangezien het Zweedse voetbalseizoen pas is begonnen. We hebben veel blunders voorbij zien gaan, maar dit is wel een heel opmerkelijke. Voetbalkeeper Oliver Dovin maakt een blunder waardoor de tegenstander in de vroege minuten al een tegengoaltje kan maken. De nachtmerrie voor elke keeper.

Wie is Oliver Dovin?

Oliver Nnonyelu Dovin is de volledige naam van de keeper in kwestie. De 20-jarige is geboren in Zweden en speelt voor een Zweedse club uit Stockholm genaamd Hammarby IF. Het team komt uit in de hoogste divisie van het Scandinavische land. Een blunder van dit kaliber kan cruciaal zijn voor de club in kwestie. Het seizoen is pas net begonnen, maar door deze fout worden er punten gemist die belangrijk zijn in de beginfase van de competitie.

Gigantische blunder

In de tweede wedstrijd van het seizoen stond Oliver Dovin op het doel. In de eerste minuten van de wedstrijd krijgt hij de bal aangespeeld van zijn teamgenoot, maar toen gebeurde het. Na het aannemen rolt de bal door, zonder dat Dovin het doorheeft. Hij ziet de penaltystip aan voor de bal. Een cruciale fout, want Traore, een speler van de tegenstander, komt aangesneld om de bal in het net te schieten. De wedstrijd eindigt uiteindelijk in 3-1 voor tegenstander Häcken Gothenburg.