Het wordt langzaam wat eerder donker, de tijd van korte broeken is voorbij en we kijken alweer uit naar de feestdagen. Dat betekent ook dat het Oktoberfeest er weer aankomt! Dat betekent dat het feest, waar jij als bierliefhebber natuurlijk al het hele jaar op zit te wachten, dichterbij is dan je denkt. Ongegeneerd zuipen, boeren en jawel kotsen zijn slechts een paar van de woorden in ons op komen als we denken aan dit typisch Duitse feest.

Match je lederhosen met Adidas PROST

Mocht jij geen zin hebben om jouw lederhosen met kaplaarzen of bergschoenen te matchen, dan heeft Adidas de sneaker voor je ontwikkelt. De Duitse sneakergigant doet namelijk eer aan zijn roots en heeft speciaal voor het grootste zuipfestijn van het jaar de Prost sneaker collectie gelanceerd. De bruine leren schoenen zijn namelijk voorzien van een ‘durable puke and beer repellent’ afgekort DPBR-laag, oftewel een duurzaam kots- en bierafstotend middel.

De München Limited-edition sneaker heeft wel een flink prijskaartje, je betaalt namelijk €199,95. In ruil daarvoor krijg je natuurlijk wel een hele unieke schoen met allerlei Beierse details. Denk aan een borduursel op de hak, een rood-wit geblokte binnenkant en de letters “PROST”. En natuurlijk de DPBR-laag die de schoenen tot een bijzonder duurzame sneaker maakt. Ga jij dit jaar op stedentrip naar München, dit wil je zeker niet missen!

Bron: Munchies