Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, treedt in de voetsporen van Hélène Hendriks. Zo was ze afgelopen week te zien als verslaggever bij de Conference League.

Noa Vahle bij Veronica Inside

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, bracht verslag uit van de Conference League-wedstrijd Slavia Praag tegen Feyenoord (2-2). Een job die zij volgens Johan Derksen en Wilfred Genee naar behoren vervult. Zij trekken zich dan ook niks aan van de kritiek dat Noa Vahle de baan alleen te danken heeft aan het feit dat ze de dochter is van dé Linda de Mol. Beide heren zijn laaiend enthousiast over het talent van de 21-jarige blondine.

“Kijk, de familie De Mol helpt elkaar. Ik wou dat ik zo’n familie had, want die hebben mij nooit geholpen, maar de familie De Mol is een hechte kliek”, zei Johan Derksen in Veronica Inside.

Wilfred Genee: “Kruiwagentje moet kunnen, zeg je dan?”

Ja, beaamt Johan Derksen. “Dat vind ik helemaal niet erg”, vervolgt hij. “Noa Vahle gebruikt niet de naam De Mol, maar die gebruikt de naam van haar vader (regisseur Sander Vahle, red.). Ze koketteert daar helemaal niet mee. Ik zag dat meisje gisteren ook nog bij jullie (bij de wedstrijd Slavia Praag – Feyenoord, red.) en dat deed ze uitstekend. Ik vind het namelijk een natuurtalent.”

De dochter van Linda de Mol in de voetsporten van Hélène Hendriks

Noa Vahle treedt dus in de voetsporen van niemand minder dan Hélène Hendriks. De 21-jarige dochter van Linda de Mol draait al een tijdje mee achter de schermen bij voetbalprogramma’s. Zo vertelde Marije Knevel onlangs in Shownieuws dat ze drie dagen als redacteur werkzaam is bij Veronica Inside. “Ze werkt gewoon keihard om dus de nieuwe Hélène te worden”, vertelt Knevel. “Dat vind ik heel cool.”

Droom die uitkomt

Met het verslag geven van de Conference League-wedstrijd gaat een droom in vervulling van de dochter van Linda de Mol. Hoewel Noa Vahle al werkzaam is als redacteur, ambieert ze namelijk een carrière vóór de camera. “Ik werk momenteel in de sportjournalistiek als redacteur. Ik vind sport echt fantastisch, vooral voetbal”, vertelt Noa Vahle eerder dit jaar nog in gesprek met LINDA “Uiteindelijk zou ik wel heel graag verslaggever willen worden”.

Zal Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, binnenkort onze nieuwe favoriete voetbalpresentatrice worden? De tijd zal het leren, maar de kiem is in elk geval gelegd.