Nina Dobrev is bij de meeste onder ons waarschijnlijk nog niet heel bekend. Daarom stellen we de Canadees-Bulgaarse actrice met alle liefde even aan je voor, want met zo’n bloedmooie dame is dat helemaal geen probleem.

Wie is Nina Dobrev?

Nina Dobrev (33) kwam ter wereld in Bulgarije en verhuisde kort daarna met haar ouders en haar broer naar Toronto in Canada. De knappe brunette was al vroeg geïnteresseerd in dans, theater, muziek en acteren. Zo ging ze naar een acteerschool en werd ze al vroeg ontdekt door verschillende agentschappen. Jarenlang speelde Nina Dobrev de rol van Elena Gilbert in de succesvolle tv-serie The Vampire Diaries. Met deze rol brak zij door en werd bekend bij het grote filmpubliek. Dat leverde haar rollen bij films als: The Roommate, The Perks of Being a Wallflower en xXx: Return of Xander Cage. En dit is nog lang niet alles Op IMDb staan namelijk meerdere projecten gepland, zoals bijvoorbeeld de actiekomedie The Out-Laws. Daarnaast heeft ze getekend voor de tv-serie Woman 99 gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2019. De bloedmooie actrice kocht zelf de rechten voor de tv-verfilming. Ze wordt over het algemeen als stijlvol omschreven, maar zo nu en dan verschijnt ze in opvallende outfits.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina)

Nina Dobrev te zien in laag uitgesneden jurk

Nina was onlangs te zien op het AmFAR Gala in Cannes. Dit is een glamoreus evenement, dat wordt gehouden in combinatie met het filmfestival van Cannes. De organisatie nodigt sterren van over de hele wereld uit om geld in te zamelen om aids-onderzoek te ondersteunen, waaronder dus Nina Dobrev. De 33-jarige actrice verscheen in een wel erg opvallend rode jurk met een erg laag uitgesneden decolleté. De foto’s van deze jurk zette ze online op haar eigen Instagram. En dat is zeker genieten geblazen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina)

Nina Dobrev is overigens niet de enige actrice die hoge ogen gooit met pikante outfits. Wat dacht je bijvoorbeeld van De Nederlandse actrice Yasmin Karssing?