Als we het over een ding eens zijn, dan is het wel het onderwerp ‘mooie vrouwen’. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Dat is dan ook de reden dat Instagram een van onze favoriete apps is. Zo blijven we mooi op de hoogte en kunnen we genieten van de mooiste afbeeldingen. Bijvoorbeeld van Nina Agdal. Het 30-jarige Deens supermodel plaats niet alleen de mooiste maar ook de meest pikante foto’s op Instagram.

Nina Agdal showt alles op Instagram

Terwijl Instagram de (te) met enige regelmaat té pikante foto’s van het platform verwijderd, hoeft Nina Agdal zich geen zorgen te maken. Om de één of andere reden heeft zij een streepje voor op Instagram en blijven haar foto’s gewoon online staan. Wij hebben daar geen moeite mee, we kunnen er immers geen genoeg van krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nina Agdal (@ninaagdal)

Het Scandinavische supermodel

Nina Agdal is immer en altijd een veelgevraagd model. Zo heeft ze voor de meest uiteenlopende bladen geposeerd als Billabong, Body Central, Calzedonia, Cover Style, Delia’s, Ellos, Fredericks of Hollywood en Sports Illustrated. Die laatste is verantwoordelijk voor haar grote doorbraak in 2012. Ze draait dus al bijna tien jaar mee aan de top en dat heeft onder andere ervoor gezorgd dat ze een van Victoria’s Secret  Angels werd, net als onze eigen Doutzen Kroes.

Volledig uit de kleren op Instagram

Naast dit alles heeft Nina nog een andere hobby: het opzoeken van de morele grenzen van Instagram. Terwijl de meest pikante afbeeldingen door Instagram snel worden verwijderd heeft Nina een flinke streep voor op de gewone stervelingen. Een beetje bloot kan nog wel door de beugel, maar het moet niet te gek worden. Dat gaat schijnbaar niet op voor Nina. De meeste posts van haar hand blijven gewoon online staan en eerlijkheidshalve moeten we toegeven dat we dat niet erg vinden. Kijk en oordeel zelf maar: