Entertainment

Zien: Nikkie Plessen promoot eigen badkleding en dat trekt de aandacht

nikkie plessen 2

Nikkie Plessen weet opnieuw de aandacht te trekken: de mode-ontwerpster probeert haar nieuwe badpakken aan de vrouw te brengen. Dat doet ze door zelf de hoofdrol te spelen in de reclame. En dat valt goed in de smaak bij haar fans.

Nikkie Plessen weet van wanten

Nikkie Plessen is een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie. Wat begon als een carrière in de soapwereld, groeide al snel uit tot een succesvolle onderneemster en mode-icoon. Met haar charme, ondernemersgeest en passie voor mode heeft Nikkie een indrukwekkende transformatie doorgemaakt.

Nikkie Plessen werd geboren op 8 mei 1985 in Amsterdam. Ze maakte haar eerste stappen in de showbusiness als actrice, waarbij ze bekendheid verwierf met haar rol in de populaire Nederlandse soap ‘Onderweg naar Morgen‘. Maar Nikkie had grotere ambities en besloot haar horizon te verbreden.

Na haar vertrek uit de soapwereld begon Nikkie haar eigen modelabel, genaamd NIKKIE. Haar kledingmerk werd al snel een groot succes en groeide uit tot een geliefd modemerk in Nederland en daarbuiten. Met haar unieke ontwerpen, aandacht voor detail en gevoel voor stijl wist Nikkie een breed publiek aan te spreken. Haar collecties zijn zowel trendy als tijdloos, en worden gedragen door zowel bekende persoonlijkheden als modebewuste individuen.

De 37-jarige onderneemster boert goed en dat is terug te zien in de cijfers. Zo wordt het vermogen van Nikkie Plessen geschat op zo’n 33 miljoen euro. Is dat even lekker!

Nikkie Plessen straalt in badpak voor haar eigen modelabel NIKKIE

Dat Nikkie naast een talent voor ondernemen ook een talent heeft voor model staan, bewijst de knappe blondine met een nieuwe fotoshoot. Onlangs heeft ze de aandacht getrokken door zelf in een badpak te poseren voor haar eigen modelabel, NIKKIE. Met deze gedurfde zet laat ze zien dat zelfvertrouwen en eigenheid de sleutel zijn tot succes. Wij achten de kans bijzonder groot dat de badpakken als warme broodjes over de toonbank gaan. Wat denk jij?

Bekijk hieronder de beelden van Nikkie Plessen in badpak:

Beeld: Nikkie Plessen / NIKKIE.