Tijd om die Harley uit de schuur te halen, want we hebben goed nieuws! Na het ongekende succes van Sons of Anarchy, verschijnt later dit jaar de spin-off Mayans MC. Als voorproefje hebben we inmiddels twee teasers, waarbij in beide gevallen de Latijns-Amerikaanse motorclub langs scheurt.

Het wordt tijd

Het is inmiddels alweer even geleden dat de laatste aflevering van Sons of Anarchy uitkwam; 9 december 2014 om precies te zijn. Als fervent kijker, weet je natuurlijk dat de serie een droevig einde kende. Jax Teller ontdekt de lang verborgen waarheid over zijn moeder, de club en ziet op een gegeven moment geen uitweg meer.

In het laatste seizoen van SoA komen de Mayans ook wat nadrukkelijker naar voren. De spin-off speelt zal zich schijnbaar enkele jaren na het overlijden van Jax Teller afspelen.

Storyline

De storyline van Mayans MC zal zich grotendeels richten op de jonge Ezekiel ‘EZ’ Reyes (JD Pardo), een aspirant-lid van de Mayans motorclub. Alhoewel zijn ouders hem graag als een normale jongen hadden gezien, verpesten Mexicaanse drugskartels dit ideaalplaatje. ‘EZ’ doet er alles aan om in aanzien te stijgen binnen de motorclub, zodat hij uiteindelijk wraak kan nemen op het drugskartel.

De Mayans MC tv-release zal eind deze zomer of begin dit najaar plaatsvinden in de Verenigde Staten. Niet veel later zal de populaire motor-serie ook in ons land te zien zijn – en daar kijken wij nu al erg naar uit!