Entertainment

Netflix plaatst mysterieus bericht op Facebook en fans zijn door het dolle

Netflix

Dat er op Netflix een flinke dosis aan kijkvermaak te vinden is, dat hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. De één wat beter dan de ander natuurlijk. Netflix knalt dan ook voornamelijk met de nieuwe seizoenen van goed scorende series. Om daar op in te haken: fans worden gek om de post die Netflix Nederland zojuist op Facebook plaatste. wat betekent dit?

Nieuwe series op Netflix

Aan de lopende band komen er nieuwe (seizoenen van) series uit op Netflix. Iedereen die dat een beetje in de gaten houdt zal waarschijnlijk ook het Netflix account op Facebook volgen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste releases. Mocht je dat nou niet volgen, dan brengen we je even op de hoogte van een wel heel mysterieuze post die zojuist op het kanaal verscheen.

Binnenkort is een breed begrip..

De titel bij de afbeelding maakt de post extra verwarrend en brengt de speculatie volop op gang. Is binnenkort sneller dan we denken? Is het een flauwe herhaling van informatie die we al kenden? Wat betekent het feit dat er Undercover seizoen 2 en 3 staat? We weten immers al lang dat er een tweede, derde én waarschijnlijk vierde seizoen komt. Dus zou dit dan een hint zijn dat seizoen 2 en 3 tegelijk (en binnenkort) op Netflix verschijnen?

De fans speculeren er druk op los en Netflix? Die kijkt het waarschijnlijk grinnikend toe. Vanuit huis, want dat is immers waar we nu onze tijd spenderen.