Laat het maar aan Marvel Studios over om ons bijna door het dak te doen springen. Een trailer van de superheldenstudio belooft namelijk talloze nieuwe films en series. Goed, op sommige moeten we nog behoorlijk lang wachten (denk aan een release in 2023), maar toch ziet deze trailer er erg veelbelovend uit.

Indrukwekkende trailer van Marvel Studios

Voor fans van The Avengers en andere superhelden die in de Marvel films aan bod komen, was de trailer van Marvel Studios een feest van herkenning. In de eerste helft zijn namelijk vooral beelden te zien van oude bekenden. Ook is de stem van Marvel legende Stan Lee te horen. De teaser trailer is daarmee een echt eerbetoon aan de bedenker van de strips, maar ook aan fans van het eerste uur. Tegelijkertijd gaat het hier niet alleen om een kijkje terug in de tijd. Er wordt extra veel aandacht besteed aan de films die er nog aan zitten te komen.

Marvel Studios

Deze Marvel films komen er binnenkort aan

Al langer is het een onzekere tijd voor de bioscoopbranche. Het is dus maar de vraag wanneer we welke film in de bioscoop kunnen zien. Marvel Studios zet echter steeds meer in op Disney+. Dat account kan je dus maar beter in de gaten houden. Voor 2021 staan Black Widow (op 9 juli), Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (3 september) en Eternals (5 november) op de planning. Vooral van Eternals zijn in de teaser trailer nieuwe beelden te zien. Onder andere Richard Madden van Bodyguard en Angelina Jolie zullen in die film te zien zijn. Dat is toch genieten!

Ook andere films worden aangekondigd, al dan niet zonder beeld. Denk aan Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, en een nieuwe Thor film. Check voor de complete lijst de teaser trailer. Het moge duidelijk zijn: Marvel Studios heeft nog ontzettend veel voor ons in petto.