Als het aankomt op films die wat ons betreft vandaag nog te zien mogen zijn, staat Godzilla vs Kong hoog op de lijst. We moeten nog even geduld hebben, maar de nieuwe beelden van de film zien er veelbelovend uit.

Nieuwe beelden van Godzilla vs Kong

In 2017 kwam Kong: Skull Island uit en in 2019 volgde Godzilla: King of the Monsters. In de films stonden de monsters op hun eigen manier centraal, maar in Godzilla vs Kong zullen ze het tegen elkaar gaan opnemen. Een soort ‘clash of the titans’ dus. De film stond gepland voor een release in november 2020. Die datum werd verplaatst, maar nu is er gelukkig wel een nieuwe releasedatum bekend geworden: 26 maart is de film internationaal te zien en 31 maart in Amerika.

Godzilla vs. Kong

Het plot van de monsterfilm

De monsterfilm draait natuurlijk vooral om de gigantische confrontatie tussen beide titanen. Toch is er ook nog sprake van een plot. Kong en zijn ‘beschermers’ gaan namelijk via een reis op zoek naar Kong’s ‘echte thuis’, zo vertelt de officiële beschrijving van de film. Daarin wordt hij geholpen door een jong weesmeisje, die op de één of andere manier een hechte band met hem heeft opgebouwd. Tijdens hun reis worden ze geconfronteerd met een woeste Godzilla. Wat volgt is Godzilla vs Kong, maar dat gevecht lijkt slechts het begin te zijn. Een groot mysterie dat zich in de kern van de aarde bevindt, lijkt namelijk de oorzaak te zijn van de confrontatie.

Cast van Godzilla vs Kong

De hoofdpersonen zijn natuurlijk de beide titanen. Toch zijn er ook nog een aantal andere rollen te vervullen in de film. Die gaan onder andere naar Alexander Skarsgard (Hold The Dark), Millie Bobby Brown (Stranger Things) en Kyle Chandler (Zero Dark Thirty, The Wolf of Wall Street). Check hieronder de nieuwe beelden. Wat ons betreft kan het einde van maart niet snel genoeg komen.