Entertainment

De nieuwe auto van filmlegende Sylvester Stallone

Sylvesters nieuwe auto

Rocky, Rambo, in alles wat hij doet is hij stoer. Dat blijkt ook maar weer uit zijn meest recente aankoop, een nieuwe Corvette C8.

Sylvester Stallone

De inmiddels alweer 74 jaar oude filmheld is altijd al een soort superheld geweest, de spierbonk van elke film en een rolmodel voor veel mensen van jong en oud. Dat hij een tough guy is laat hij ook maar weer zien met de nieuwe auto die hij heeft gekocht. Een sterke, goed ogende en vooral hele sportieve Corvette C8 in de kleur Rapid Blue.

In zijn jeugd kwam hij in aanraking met sport en acteren. Iets waar deze spierbonk dus echt zijn roeping in had gevonden. Zo begon hij met acteren en scenario’s te schrijven. Toen Rocky werd geboren en later verfilmd werd, kreeg Sylvester Stallone de hoofdrol. Dit was een heuse doorbraak voor Stallone met rijkdom, meer rollen, en zelfs het regisseren van films. Er ging een wereld voor hem open. De actieheld schreef meer eigen scripts en speelde hier ook vaak in. Deze stoere man is dus nergens van te weerhouden en is zijn coole karakter dus niet kwijt, dat blijkt ook maar weer uit de keus voor Sylvesters nieuw auto.

View post on Instagram
 

De brute Corvette C8 van Sylvester Stallone

Deze opvallende bolide past goed bij meneer Stallone. Een krachtige 6.2-liter V8 motor die de auto voorziet van 495 pk. Ondanks dat er auto’s zijn die ongeveer het dubbele hebben doet deze auto er 2,9 seconden over om naar 100 te schieten. Dat lukt een groot aantal auto’s niet met zo’n ‘gelimiteerde’ hoeveelheid pk’s. Het interieur is zwart met blauw, dat past dus geweldig bij het uiterlijk van Sylvesters nieuwe auto. Ook de gemene uitstraling en goede performance maken dit een perfecte wagen voor een ware legende.