Cars & Bikes

Salar Azimi trakteert zichzelf op nieuwe supercar t.w.v. 400.000 euro

nieuwe auto salar azimi

Wat hebben we daar? Onze eigen Salar Azimi heeft weer toegeslagen. De self-made miljonair heeft onlangs een splinternieuwe Maserati MC20 gekocht ter waarde van maar liefst 400.000 euro. En uiteraard kon hij niet wachten om zijn nieuwste aanwinst met de wereld te delen. Salar heeft namelijk een video op social media geplaatst waarin hij vol trots zijn nieuwe auto laat zien.

Nieuwe auto van Salar Azimi is niet zomaar een auto

De Maserati MC20 is niet zomaar een auto. Met zijn strakke ontwerp oogt deze supercar al snel als een droom die uitkomt. Maar dat is nog niet alles. Deze krachtpatser heeft een indrukwekkend vermogen van meer dan 620 pk en sprint in minder dan drie seconden van 0 naar 100 kilometer per uur. Binnen drie seconden ben je al bij de honderd!

Een champagnedouche voor de aanwinst

In de video zien we Salar genieten van zijn nieuwe “speeltje”. Met een grote grijns op zijn gezicht neemt hij plaats achter het stuur en laat de motor goed horen. En wat doet Salar vervolgens? Hij pakt een fles champagne en geeft zijn nieuwe Maserati een heerlijke douche. Ja jongens, blijkbaar is dat een goed idee als je zo’n luxe wagen bezit. Misschien moeten we dat allemaal maar eens proberen, wie weet werkt het!

Watch on YouTube

Dromen en hard werken

Nu moeten we eerlijk zijn, niet iedereen kan zich zomaar een Maserati MC20 van 400.000 euro veroorloven. Maar het is toch leuk om te zien dat iemand als Salar Azimi zijn dromen waar kan maken. Hij is een inspiratiebron voor veel jonge jongens die streven naar succes. Salar laat zien dat hard werken en doorzettingsvermogen kunnen leiden tot mooie resultaten. Dus jongens, droom groot en werk hard, wie weet staat er ooit ook een Maserati MC20 op jouw oprit. En wie weet, misschien kun je dan ook een fles champagne laten knallen.

Meer lezen over de Azimi-familie? Check dan eens de volledige autocollectie van de Azimi broers.