Martien Meiland is inmiddels geen onbekende meer. Vrijwel iedereen herkent de tv-ster (en zijn lawaai) in één ogenblik. Zijn oude auto was nodig aan vervanging toe. Vandaag kunnen we voor het eerst van de nieuwe auto van Martien Meiland genieten, wat góóééd.

Mini One Cabrio was dringend aan vervanging toe

De vorige auto van Martien Meiland was dringend aan vervanging toe. Naar eigen zeggen waren de banden volledig versleten. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland nemen de Meilandjes ons meer op hun zoektocht naar een nieuwe auto voor Martien Meiland. Het is duidelijk dat de voormalig kasteeleigenaar dit keer voor een luxere auto wil gaan. Want ja, wie goed geld verdient, kan ook een dikkere auto aanschaffen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

De nieuwe auto van Martien Meiland

De oude Mini One Cabrio stond zo’n anderhalve maand geleden online te koop. Inmiddels is de advertentie offline gehaald en heeft Martien Meiland de mogelijkheid gekregen om een nieuwe auto te kopen. Het gaat om een dikke Audi A3 cabrio. Aan Veronica Magazine vertelt Erica dat de nieuwe wagen slechts drie jaar oud is. Welke specificaties er precies op de bolide zitten, kunnen we niet met zekerheid zeggen.

de nieuwe auto van Martien Meiland

Daarentegen kunnen we wel zien dat het gaat om een facelift-model van de derde generatie Audi A3 Cabriolet. De nieuwe auto van Martien Meiland is extreem sportief uitgevoerd en beschikt over S-line stoelen en een S-line exterieurpakket. Martien zit er altijd warmpjes bij met de ingebouwde stoel- en stuurverwarming.

De prijs van de sportieve wagen

De Audi trekt binnen 8,9 seconden van 0 naar 100. De nieuwe auto van Martien Meiland mag wel wat kosten. In totaal ligt de nieuwprijs van een Audi A3 Cabrio tussen de 38.000 en 45.000 euro. Aangezien Martien een tweedehandsje heeft aangeschaft, schatten we de prijs op zo’n 30 duizend euro. Die prijs zal geen probleem zijn geweest wanneer je hoort wat de familie per aflevering van Chateau Meiland verdient.