Entertainment

Nieuw op Netflix: het aanbod van week #9

nieuw op Netflix

Een nieuwe week van verrassingen ligt voor ons. Waar we in elk geval zeker over kunnen zijn is het feit dat ook deze week Netflix ons weer blij maakt met nieuwe filmtitels. Deze binnenkomers mag je niet aan je voorbij laten gaan.

Nieuw op Netflix in week #9

Het lekkere weer laat op zich wachten en bestaat voorlopig uit de ene na de andere woeste storm. Reden dus om binnen te zitten en Netflix aan te zetten. Maar welke filmtitels die deze week nieuw op Netflix verschijnen zijn een binge-sessie meer dan waard? Wij vertellen je wat je deze week sowieso gezien moet hebben.

I Am Not Okay With This – 26 februari

Zoals we eerder al zeiden, is deze serie perfect voor alle fans van Stranger Things. Sterker nog: de serie is gemaakt door de producers van de sci-fi serie en The End Of The F*cking World. Het zit de middelbare scholiere Sydney niet mee. Ze krijgt te maken met familieproblemen, worstelt met haar seksualiteit én moet het reilen en zeilen van haar school zien te overleven. Klinkt als een tamelijk tam plot voor een serie. Dat verandert echter al gauw wanneer blijkt dat ze over superkrachten bezit. Krachten die ze niet in de hand lijkt te hebben, maar die daarom niet minder gevaarlijk zijn. Het gehele eerste seizoen komt deze week nieuw op Netflix.

Watch on YouTube

Formula 1: Drive to Survive Seizoen 2 – 28 februari

Onze topper Max Verstappen is wederom te zien in deze Netflix-serie. De serie gaat namelijk over de bikkelharde wereld rondom de Formule 1. Hierin zagen we in het eerste seizoen maar al te duidelijk dat de races onvoorspelbaar zijn, razendsnel en dat er veel op het spel staat. De serie geeft een uniek kijkje achter de schermen. Zo komen sponsoren, teambazen en coureurs aan het woord. Eerder werd de releasedatum al naar voren geschoven. Vanaf 28 februari is het dan eindelijk zover. De serie zal nieuw op Netflix verschijnen, waardoor de racewagens en coureurs weer met open mond kunnen bewonderen.

Watch on YouTube

Altered Carbon Seizoen 2 – 27 februari

Fans van deze serie konden eerder al genieten van het eerste seizoen. Deze week wordt hier een tweede seizoen aan toegevoegd. Altered Carbon speelt zich af in een toekomst waarin men in staat is om het menselijk bewustzijn te transplanteren naar verschillende lichamen. Een ex-soldaat wordt, na maar liefst 250 jaar te zijn ingevroren, ontdooid en ontvangt zo’n transplantatie. De persoon die het sterke lichaam nu tot zijn beschikking heeft, heeft dit gekregen met een duidelijk doel. Hij moet een moord oplossen. Toen deze serie oorspronkelijk nieuw op Netflix verscheen werd al gauw duidelijk met wat voor serie we te maken hebben. Vette actiescènes en veel science-fiction elementen. Dit gaat dit seizoen, afgaande op de trailer, ook zeker niet veranderen.

Watch on YouTube

The Matrix – 1 maart 2020

Thomas A. Anderson is een programmeur die in zijn vrije tijd bijverdient als hacker. Dit doet hij onder het alias Neo. Neo wordt opgezocht door een groep rebellen, onder de leiding van Morpheus. Via deze beweging hoort hij dat zijn leven niet echt was, hij leeft in een schijnwereld, die zij de Matrix noemen. De Matrix zou een computergestuurde wereld zijn, eentje die gemaakt is om mensen onder controle te houden. Morpheus biedt Neo twee opties aan: blijven in de schijnwereld waarin hij nu leeft, of de overstap maken naar de echte wereld. Voor Neo wordt zijn gevoel dat er iets niet klopt enkel bevestigd en hij kiest er dan ook voor om de overstap naar de echte wereld te maken. De hoofdrol wordt gespeeld door Keanu Reeves en het verhaal is -ondanks dat het al wat ouder is- absoluut het kijken waard. De film krijgt dan ook niet voor niets een 8.7 op IMDb.

Watch on YouTube