Het is alweer de 51e week van dit jaar. Ook deze dagen kunnen we meer dan genoeg nieuw op Netflix verwachten.

Nieuw op Netflix in week #51

De komende week wordt het koud, zitten we waarschijnlijk weer veel binnen én hoeven we ons ook nog even niet zorgen te maken om de feestdagen. Reden dus om flink te Netflixen. Dit verschijnt er deze week nieuw op Netflix.

The Ripper – 16 december 2020

Netflix barst van de true crime documentaires, maar blijkbaar is er deze week tenminste nog ruimte voor één nieuwe. In The Ripper staat het Engeland van 1975 tot 1981 centraal. Dat was namelijk de periode dat het land werd opgeschrikt door een wrede seriemoordenaar, de ‘Yorkshire Ripper’. Zijn slachtoffers waren altijd vrouwen, waardoor de Engelse vrouwen al gauw vreesden voor hun eigen leven. Geweld, onrust, een politiekorps dat informatie achterhield en een ongrijpbare moordenaar vormen zo de basiselementen van de documentaire. Die is vanaf 16 december nieuw op Netflix te zien.

Fast & the Furious 8: The Fate of the Furious – 16 december 2020

De Fast & the Furious films blijven ijzersterk. Het is daarom ook extra pittig dat we nog steeds moeten wachten op Fast & The Furious 9, die is uitgesteld tot ergens in 2021. Gelukkig verschijnt het achtste deel uit de filmreeks deze week nieuw op Netflix. De film was een groot succes en haalde meer dan 1 miljard op. In dit deel genieten Dom en Letty van hun huwelijksreis. Wanneer Dom echter wordt benaderd door de mysterieuze Cipher (gespeeld door Charlize Theron), blijft er niets over van de romantiek. Hij besluit namelijk om terug te keren naar de criminele wereld, met alle gevolgen van dien. Vanaf woensdag 16 december is de film te zien.

Rundfunk: Jachterwachter – 17 december 2020

Wie kent die grappige sketches niet van Rundfunk? De serie ging destijds over een middelbare school wiens leerlingen en docenten er tamelijk bizarre ideeën op nahielden. De grove humor zorgde voor een succesvolle serie. Zo succesvol zelfs, dat er ook een film volgde. Deze speelt zich af op een camping, waar de campingtoezichthouder wordt geconfronteerd met een gast die de boel behoorlijk overhoop gooit. Vanaf donderdag 17 december is Rundfunk: Jachterwachter nieuw op Netflix te zien.