De laatste maand van 2019 is aangebroken. Met nog vier weken vol sociale gezelligheid en verplichtingen, borrels, etentjes, flauwe gedichten en cadeautjes staat er een intense maand voor de deur. We begrijpen dan ook als geen ander hoe groot de behoefte naar een avond Netflixen op de bank kan zijn. Om je vast op weg te helpen deze week zetten we de fijnste en dikste titels voor je op een rijtje.

The Post – 4 december 2019

Begin jaren 70 komt The Washinton Post  in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. De Pentagon-Papers, zoals de documenten worden genoemd, stonden vol informatie over de oorlog in Vietnam. Twee redactieleden van de krant proberen de documenten te analyseren en ontdekken nieuwe dingen over de gebeurtenissen tijdens deze heftige oorlog.

V-Wars – 5 december 2019

Op pakjesavond krijgen we naast een gedicht vol gênante details dit jaar ook een dikke nieuwe serie in de zak van Sinterklaas. De  in de titel staat voor vampieren. Jawel, Netflix zet goed in op het fantasy-genre. Wetenschapper Luther wordt geconfronteerd met een nieuwe, gevaarlijke epidemie, die mensen in vampieren verandert. Steeds meer mensen raken hierdoor besmet en daardoor lijkt niemand meer veilig te zijn.  Ook deze bloedstollende serie komt 5 december op Netflix.

The Confession Killer – 6 december 2019

Een absolute must see voor de fans van waargebeurde misdaadseries. Deze serie draait om het waargebeurde verhaal van de seriemoordenaar Henry Lee Lucas. Hij werd in de jaren ’80 veroordeeld voor drie moorden, waaronder die op zijn eigen moeder. Hij bekende in het verhoor, maar hij bekende nog veel meer. Uiteindelijk is hij voor elf moorden veroordeeld. Einde verhaal zou je denken, maar de politie kwam erachter dat hij meer misdaden heeft bekend dan dat hij kón plegen. De Confession Killer was dus nog steeds de politie aan het voorliegen, en je ziet in december meer op Netflix.