Daar is ‘ie weer: een gloednieuwe editie van ‘Nieuw op Netflix’. Ditmaal heeft Netflix vier bingewaardige series voor jou in petto.

Nieuw op Netflix deze week

Heb jij zin in een bloedstollende detective, een serie over de IT-business in de jaren ’90 of juist in een docureeks over smeuïge sportschandalen? Deze week heeft Netflix voor een ieder wat wils. De volgende series verschijnen deze week nieuw op Netflix.

Remember You

Remember You is een serie to remember. In deze zenuwslopende serie duikt een geniale rechercheur samen met een collega in een zaak die ineens wel érg dichtbij komt. Het duo raakt echter verstrikt in een bloedstollend kat- en muisspel. Het eerste seizoen van deze reeks verschijnt dinsdag 5 oktober nieuw op Netflix.

Morten

Morten is een Nederlandse dramaserie over de Nederlandse politiek. Morten Mathijsen, gespeeld door Peter Paul Muller, is een succesvol politicus op weg naar het premierschap. Hij lijkt de ideale kandidaat, met een fotogenieke vrouw en drie plaatjes van dochters. Op wat lastige politieke tegenstanders na lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Maar al in de eerste aflevering begint dit beeld scheurtjes te vertonen. Er is wat met zijn vrouw, die elke aflevering onberekenbaarder wordt, en ook wat met Mortens eigen verleden. Seizoen van deze Nederlandse serie verschijnt 5 oktober nieuw op Netflix.

Bad Sport

In de nieuwe serie Bad Sport worden de smeuïgste en grootste sportschandalen uit de geschiedenis behandelt. Van omkoping tot drugssmokkel, alles komt aan bod. Deze interessante en onthullende docureeks verschijnt op 6 oktober nieuw op Netflix. Wij hebben de popcorn alvast klaargezet. Jij ook?

Billion Dollar Code

Deze miniserie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van twee Duitse computerpioniers die naar de rechtbank stappen voor hun rechten als uitvinders van het Google Earth-algoritme in een strijd tegen een schijnbaar onoverwinnelijke tegenstander. Deze serie verschijnt 7 oktober nieuw op Netflix.