Entertainment

Nieuw op Netflix: het aanbod in week #37

nieuw op netflix

Het is weer maandag! Waarschijnlijk moet jij net als de meesten even wat motivatie opbrengen om weer te beginnen aan een nieuwe week. Begrijpelijk, maar gelukkig is er genoeg om naar uit te kijken. Netflix zit namelijk alles behalve stil. Dit is wat je deze week nieuw op Netflix kunt verwachten.

Nieuw op Netflix in week #37

Eén van de fijne dingen aan Netflix blijft toch het feit dat er elke week weer nieuwe pareltjes online worden gegooid. Denk aan Undercover seizoen 2 dat sinds vorige week weer is begonnen, of een Scandinavische misdaadserie zoals The Truth Will Out. Ook in week 37 verschijnt er genoeg nieuw op Netflix. Of jij nou houdt van een documentaire, een grappige serie of juist een spannende film: deze week zit je goed.

The Social Dilemma – woensdag 9 september

The Social Dilemma wordt nieuw toegevoegd aan de lange rij van documentaires die al op Netflix te vinden waren. We maken allemaal gebruik van social media, maar hoe zit het met die verborgen wereld áchter de populairste social media? Experts stellen vragen bij de manier waarop gebruikers worden beïnvloed, wat social media voor nieuwe generaties voor gevolgen kan hebben en de steeds toenemende vervreemding van elkaar.

Watch on YouTube

Nocturnal Animals – donderdag 10 september

Onder andere Jake Gyllenhaal speelt in deze thriller, die werd geregisseerd door Tom Ford. We volgen in Nocturnal Animals twee verschillende verhaallijnen. Ten eerste krijgt een vrouw een manuscript opgestuurd door haar ex-geliefde, die schrijver is. Het verhaal in het manuscript blijkt ongelofelijk wreed en hard te zijn. Wat heeft dit te betekenen, en waarom draagt hij het op aan haar? De tweede verhaallijn toont ons de gebeurtenissen uit het verhaal, waarin de vrouw en dochter van personage Tony worden ontvoerd. Tony zint op wraak. Hoe de twee verhaallijnen zich tot elkaar verhouden is vanaf 10 september nieuw op Netflix te zien.

Watch on YouTube

Family Business seizoen 2 – vrijdag 11 september

In Family Business maakte we in het eerste seizoen al kennis met een bonte verzameling familiegenoten. Hoofdpersoon Joseph kreeg het perfecte idee voor de slagerij van zijn vader: het laten ombouwen tot de eerste legale coffeeshop van Frankrijk. Bij het plan werd iedereen betrokken, van zijn zus tot oma. In seizoen 2, dat deze week nieuw op Netflix verschijnt, kunnen we weer genieten van de droge humor die de serie typeert.

Watch on YouTube

All The Money in the World – vrijdag 11 september

In All The Money in the World wordt de kleinzoon van een rijke man ontvoerd. Aangezien de man niet bereid is om het losgeld te betalen, schakelt zijn dochter de hulp in van een ex-CIA agent (gespeeld door Mark Wahlberg). Hij moet helpen bij de ontvoeringszaak. De film is gebaseerd op waargebeurde feiten. Nog steeds niet overtuigd? Regisseur Ridley Scott (bekend van klassiekers als Gladiator, Hannibal en American Gangster produceerde de film.

Watch on YouTube