Het is alweer week #33. Een week waarin de warme temperaturen nog even vol blijven houden. Waarschijnlijk is de kans dus groot dat jij af en toe even de koelte opzoekt. Ben jij in dat geval van plan om Netflix aan te zetten, dan is dit wat je deze week nieuw op Netflix kunt verwachten.

Nieuw op Netflix in week #33

Deze week komt er genoeg nieuw op Netflix te staan. Van een actiefilm met Jamie Foxx tot een serie die wel eens het nieuwe La Casa de Papel kan worden: in week #33 worden we wederom niet teleurgesteld.

Project Power

Eerder lieten we het al doorschemeren: Project Power belooft een ongelofelijk vette actiefilm te worden. In de hoofdrol is onder andere Jamie Foxx te zien. De film gaat over een mysterieuze nieuwe drug die gebruikers tijdelijk superkrachten geeft.

Het blijft echter onduidelijk wat er precies met je lichaam gebeurd als je de pil doorslikt: de drug kan dus grote gevolgen hebben. In de straten van New-Orleans is het aan een agent, tiener en ex-soldaat om samen de drugsverspreiding te bestrijden. Vanaf vrijdag 14 augustus staat de film nieuw op Netflix.

El Robo del Siglo

Hou jij van films en series over bankovervallen, dan heb je hoogstwaarschijnlijk al lang La Casa de Papel gezien. Vanaf deze week komt er een nieuwe serie bij: El Robo del Siglo. De serie vertoont veel gelijkenissen met La Casa de Papel, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter.

De afleveringen zullen gaan over een bankoverval die in 1994 in Colombia echt heeft plaatsgevonden. Dit zorgt voor een extra dimensie aan de spannende serie, die vanaf vrijdag 14 augustus nieuw op Netflix komt te staan.

3% – Seizoen 4

Deze serie komt uit Brazilië en is alweer toe aan het vierde seizoen. 3% speelt zich af in de nabije toekomst. De ‘lucky few’ wonen op een prachtig eiland, terwijl het grote deel van de bevolking in arme en overbevolkte krottenwijken leeft.

Alle 20-jarigen krijgen de kans zich bij de rijken te voegen, maar daarvoor zullen ze een lastig proces moeten doorstaan. Wie niet sterk genoeg is wordt geëlimineerd. Er staat dus veel op het spel. Het vierde seizoen staat vanaf vrijdag nieuw op Netflix.