Ook in week 3 kunnen we weer wat nieuwe titels toevoegen aan onze to-watch list op Netflix. Deze toffe series worden deze week toegevoegd aan het bestaande aanbod.

Nieuw op Netflix

Deze week is geen kwantitatief spektakel. Dat wil zeggen, er zijn wel eens weken geweest waarin Netflix meer nieuws lanceerde. Maar dat maakt in dit geval niets uit, want kwalitatief gezien staan ons titels te wachten waar we héél blij van worden. De grootste klapper van deze week? De eerste Nederlandse Netflix-Original serie: Ares. Wij zetten de toppers van deze week even voor je op een rij.

The Blacklist seizoen 6 – 16 januari 2020

Fans hebben even moeten wachten, maar het zesde seizoen van de razend populaire serie The Blacklist is eindelijk hier. De serie gaat over Raymons ‘Red’ Reddington, een crimineel die ongrijpbaar is voor de opsporingsdiensten. De verbazing is dan ook groot als Red zich plots zelf aangeeft bij de FBI. Hij biedt aan ze te helpen om mede-criminelen op te sporen. De FBI kan de kennis van Red goed gebruiken en gaat een samenwerking aan. Eentje waar ze al snel vraagtekens bij krijgen. Want wat zijn precies de bedoelingen van dit sluwe figuur en zijn dubbele agenda?

Ares – 17 januari 2020

Ares is een acht-delige psychologische horrorserie. We volgen het verhaal van Rosa en Jacob die een uitnodiging krijgen van een beetje grimmige sociëteit in Amsterdam. Er lijkt niets vreemds aan het geheel totdat Rosa plotseling spoorloos verdwijnt. Alle pijlen wijzen naar de mysterieuze en machtige elitegroep. Maar hoe bewijs je dit? Dit is de start van een poging tot het bewijzen van schuld en het ontrafelen van alle duistere geheimen van de sociëteit.

Sex Education seizoen 2 – 17 januari 2020

Is psychologische horror niet helemaal jouw straatje? Dan komt er op 17 januari nog een serie uit die het kijken waard is. Het eerste seizoen van Sex Education was een grote hit. Het verhaal gaat over Otis, wiens moeder een sekstherapeute is. Otis is zelf nog een rookie op het gebied van seks en relaties en hij besluit samen met een vriend een sekstherapie-praktijk te beginnen waarin ze hun klasgenoten van seksadviezen voorzien. In dit tweede seizoen heeft Otis een vriendin. Goed nieuws, maar een bron voor veel nieuwe seksuele driften. Los van dat hij die onder controle moet zien te krijgen om de relatie te laten slagen breekt er ook nog chlamydia uit. Chaos (en humor) alom.