De maandag betekent altijd dat we je op de hoogte brengen van wat er allemaal nieuw op Netflix verschijnt. Denk aan toffe nieuwe seizoenen van grote series, maar ook films die al een tijdje op de plank liggen. Er is meer dan genoeg te zien, ook in week #29.

Nieuw op Netflix in week #29

Ook deze dagen kunnen we weer genieten van veel leuke Netflixtoppers. Of je nou van horror, actie of superheldenseries houdt: deze week verschijnt er van alles wat leuks nieuw op Netflix.

Legends of Tomorrow

Voor liefhebbers van het superheldengenre is Legends of Tomorrow een serie die je niet mag missen. Vooral de combinatie van actie en humor doet het in de show goed. Bekende personages uit series zoals Arrow en The Flash spelen een rol in de serie, maar er worden ook genoeg nieuwe helden – en badguys – geïntroduceerd. Vanaf morgen, dinsdag 20 augustus, staat er weer een nieuwe aflevering van het recentste seizoen 6 nieuw op Netflix.

 

Chernobyl 1986

Net als de ijzersterke serie Chernobyl, gaat ook deze film over de kernramp in Tsjernobyl. Tijdens de grootste kernramp uit de geschiedenis raakt een brandweerman die eigenlijk op het punt staat om met pensioen te gaan, opeens voor een gigantische uitdaging. Hij raakt betrokken bij de ramp en doet er alles aan om mensen in veiligheid te brengen. De film staat vanaf woensdag 21 juli nieuw op Netflix.

Sky Rojo seizoen 2

Knappe dames, één brok vol actie en dat ook nog eens van de makers van La Casa de Papel. Op die manier maakte we kennis met Sky Rojo. Vanaf vrijdag 23 juli staat seizoen 2 nieuw op Netflix. Daarin gaat de achtervolging door, vechten de dames terug en kunnen we, afgaande op de trailer, weer rekenen op explosieve confrontaties met hun pooier en diens handlangers.

 

Blood Red Sky

Tijdens een nachtvlucht wordt een vliegtuig gekaapt. De terroristen zijn geen lieverdjes, maar ze hebben geen rekening gehouden met een geduchte tegenstander. Een jonge moeder aan boord van het vliegtuig lijdt namelijk aan een mysterieuze ziekte. Nu ze haar medicijnen niet op tijd krijgt, verandert ze in een bloeddorstige zombie-vampier en gaat ze de strijd met de kapers aan. Vanaf vrijdag 23 juli staat Blood Red Sky nieuw op Netflix.