Nu voor velen de zomer is begonnen en de vrijheid wat meer terug in ons leven komt, is het tijd om Netflix er weer eens lekker bij te pakken. Beentjes omhoog en even lekker kijken naar oude klassiekers en nieuwe producties. In de maand juli verschijnen er niet alleen films en series nieuw op Netflix, maar komen er ook oude bekenden terug.

Nieuw op Netflix in juli

Verspreid over de maand verschijnt er weer van alles, maar op de eerste van juli verschijnt het meeste nieuw op Netflix. Leuk is dat er dus niet alleen nieuwe producties van de streamingsdienst tussen zitten, maar ook klassiekers en films van jaren terug. Leuk om oude herinneringen op te halen of de algemene kennis bij te werken. Ben je niet van de oudjes, is er alsnog veel nieuws wat je nog nooit gezien kan hebben.

Miami Vice – 1 juli

Deze klassieker uit 2006, met Jamie Foxx in de hoofdrol, is onmisbaar in je filmkennis. Hij is pas 14 jaar oud, maar ziet eruit alsof het uit een vorig tijdperk komt. De detectives Crockett en Tubbs raken iets teveel verwikkeld in een mengeling van werk en privé en moeten dat maar op zien te lossen. Eentje om rustig van te gaan zitten genieten.

San Andreas – 1 juli

Een iets minder oude maar verrukkelijk angstaanjagende rampenfilm. De wereld, of beter gezegd de Verenigde Staten, gaan ten onder aan de meest ondenkbare aardbevingen en andere rampen. Dwayne Johnson probeert in zijn rol zoveel mogelijk mensen te redden, met spectaculaire beelden tot gevolg. Hij staat nieuw op Netflix vanaf morgen.

Catch Me If You Can – 1 juli

Wederom een echte klassieker, met Leonardo DiCaprio in zijn jonge jaren. Deze film is niet echt nieuw op Netflix, want hij heeft er al eens eerder op gestaan. Nu is hij weer terug en kunnen we weer zien hoe Frank Abagnale zich door de meest uitdagende beroepen hen bluft. Hij wordt er stinkend rijk mee, maar agent Henretty (Tom Hanks) hijgt hem in de nek.

Down To Earth with Zac Efron – 10 juli

Over deze documentaireserie hebben we eerder verteld dat het een veelbelovend project is van Zac Efron, die de gevolgen van milieuvervuiling met eigen ogen gaat bekijken. Hij reist de wereld rond om te zien hoe verschillende landen en lokalen omgaan met duurzaamheid en hun eigen consumptie verzorgen. Met zijn echte reizigers-baars is Zac Efron in Down To Earth te zien vanaf 10 juli.

Last Chance U: Laney – 28 juli

In het laatste seizoen van Last Chance U duiken we nog een keer in de wereld van sporters die zonder hun sport weinig hadden gehad in het leven. Dit seizoen komt eind juli nieuw op Netflix en draait om junior college football.