April doet wat ‘ie wil. Wat wij willen zijn vette nieuwe films en series. Netflix beantwoordt die vraag. Dit is wat er deze week nieuw op Netflix verschijnt.

Nieuw op Netflix in week #15

Heb jij weer zin een goede film of een spannende serie, maar heb je voor je gevoel al heel Netflix uitgespeeld? Deze week kun je onder andere Atomic Blonde, Love & Monsters en de documentaire over Snelle nieuw op Netflix verwachten.

Atomic Blonde – dinsdag 13 april

De prachtige Charlize Theron is geen vreemde als het aankomt op actiefilms. Dat zagen we al in de Fast & The Furious films en ook in haar vette rol in The Old Guard. Voor Atomic Blonde speelt ze wederom een femme fatale waar je geen spelletjes mee moet spelen. De film speelt zich af  in 1989: vlak voordat de Berlijnse Muur viel. Theron speelt Lorraine Broughton, een geheim agent die werkzaam is voor MI6. In Duitsland probeert ze een belangrijke microfilm op te sporen, waarop zich alle namen van Britse geheime agenten bevinden. In haar missie wordt ze bijgestaan door haar contactpersoon David (James McAvoy), maar tegengewerkt door een hoop dodelijke KGB spionnen. Vanaf dinsdag 13 april staat Atomic Blonde nieuw op Netflix.

 

Love & Monsters – woensdag 14 april

Love & Monsters is zo’n actiefilm die je het liefste in de bioscoop had gezien. Nu dat helaas niet kan, verschijnt de film deze week nieuw op Netflix. In deze post-apocalyptische monsterfilm leeft de mensheid onder de grond. Boven de grond is er heeft een ‘Monsterpocalypse’ er namelijk voor gezorgd dat dieren gemuteerd zijn geraakt en ongelofelijk zijn gegroeid. Hoofdpersoon Joel is één van de overlevers onder de grond. Hij komt erachter dat zijn vroegere vriendin zich bij hem in de buurt bevindt. Met gevaar voor eigen leven besluit hij om haar te gaan zoeken. Vermakelijk en vol met actie: Love & Monsters belooft een lekkere wegkijker te worden. Vanaf woensdag 14 april staat de film nieuw op Netflix.

 

Snelle: Zonder Jas Naar Buiten – vrijdag 16 april

Uit eigen land kunnen we ook een nieuwe Netflixproductie verwachten deze week. Het gaat hier om Snelle: Zonder Jas Naar Buiten, een documentaire over het grote succes van de rapper Snelle. Zijn album, zijn privéleven en (de gevolgen van) zijn succes zijn allemaal aspecten die aan bod komen in de docu. Vanaf vrijdag 16 april staat dit kijkje achter de schermen van de Nederlandse artiest nieuw op Netflix.