Het is weer een nieuwe week en dat betekent een lading aan nieuwe titels op Netflix. Regenjassen zijn alles behalve overbodig en de temperaturen maken resoluut korte metten met de laatste zomerkriebels. Ideaal weer om de avonden op de bank te spenderen met wat goed kijkvermaak. Dit zijn de beste titels die vanaf deze week te zien zijn op Netflix.

El Camino – 11 oktober 2019

Het is ein-de-lijk zo ver. We schreven de afgelopen maanden al vaker over de Breaking Bad film die deze maand uit komt en nu is het moment eindelijk daar. El Camino verschijnt op 11 oktober op Netflix. Wil je een overzicht zien van alle teasers en trailers die er de afgelopen maanden op het internet verschenen? Dan hebben we ze hier voor je op een rijtje staan. Kom vast in de sferen, want 11 oktober is het zo ver: Jesse en Walter terug op je beeldscherm.

The purge – 11 oktober 2019

Een angstaanjagende thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In The Purge krijgen Amerikaanse burgers eens per jaar de mogelijkheid zich helemaal uit te leven: iedereen mag ongestraft het recht in eigen hand nemen. Stelen, roven en zelf moorden, er staan geen straffen tegenover. Gek genoeg wordt het ingezet om het land veiliger te maken en de criminaliteit laag te houden. Een flinke ‘opruimsessie’ om het o te noemen. Maar of je daar nou ├ęcht blij moet zijn als er tijdens The Purge iemand aan jouw deur staat…

 

The Walking Dead S09 – 9 oktober 2019

Negen seizoenen. In de meeste gevallen zou er een seizoen of twee geleden al een einde aan gemaakt worden omdat het wel mooi is geweest. In het geval van The Walking Dead gaan we gestaag door. Ook dit seizoen zit weer vol met gruwelijke horror, vleesetende zombies en ingenieuze ontsnappingspogingen aan de dood. Je houdt er van of je haat het, maar voor de liefhebbers van de dikste zombie serie ooit gemaakt belooft dit nieuwe seizoen weer een topper te worden.

Rythm + Flow – 9 oktober 2019

Even een heel ander soort serie. Geen zombies, geen geweld en geen horror maar een wedstrijd. Een muziekwedstrijd om precies te zijn. In een talentenjacht waar Cardi B, T.I en Chance The Rapper de juryleden zijn strijdt muzikaal talent uit New York, L.A, Chicago en Atlanta om de titel. Naast de jury zijn ook grote namen als Snoop Dogg, DJ Khaled, Anderson Paak, Fat Joe en nog veel meer bij de show betrokken. De serie komt in delen. In deze eerste vier afleveringen zien we de audities, de rest verschijnt later op Netflix. Een talentenshow was niet eerder zo tof.