Entertainment

Na het zien van de foto’s van Nienke Jansz wil jij haar volgen op Instagram

Nienke Jansz

Vandaag hebben we weer een pareltje dat het internet doet ontploffen, en haar naam is Nienke Jansz. Als je haar Instagram nog niet hebt ontdekt, staat je iets leuks te wachten. Met haar verschijning verovert Nienke de socialmedia-wereld.

Maak kennis met Nienke Jansz

Wij hebben een zwak voor vrouwen met aanstekelijke glimlachen en blond haar, en Nienke Jansz heeft het allemaal. Deze 28-jarige schoonheid komt uit Zeist, Nederland, maar ze verovert momenteel de harten in Los Angeles – met haar succesvolle modellencarrière. Vertegenwoordigd door toonaangevende Amerikaanse modellenbureaus, heeft ze voor grote namen als Fenty en Guess voor de lens gestaan.

En dat is nog niet alles. Nienke heeft ook de covers gesierd van gerenommeerde tijdschriften zoals Malvie Magazine, Bloom Magazine en L’amour. Het is veilig om te zeggen dat deze blonde bom haar vak verstaat.

Social media veroveren in stijl

Nienke Jansz is niet alleen succesvol in de modellenwereld; ze verovert ook de sociale media. Met maar liefst 200.000 volgers op Instagram trakteert ze hen regelmatig op kiekjes van haar fotoshoots of adembenemende momenten in bikini op exotische locaties. En laten we eerlijk zijn – met een blik op haar foto’s, zul je het eens zijn: ze is een sprankelende verschijning waar je ‘u’ tegen zegt.

Buiten de glitter en glamour van de modellenwereld geeft Nienke ons ook een kijkje in haar persoonlijke leven op Instagram. Het is duidelijk dat ze een actieve levensstijl waardeert, maar ze schuwt ook niet om te genieten van lekker eten en quality time met haar vriendinnen. Kortom, Nienke is een modesensatie die moeiteloos haar carrière en persoonlijke leven in balans houdt.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Nienke Jansz:

View post on Instagram
 

View post on Instagram