Nicolette Kluijver modelleert er lekker op los. Op Instagram geeft zij zich letterlijk bloot in twee recente posts.

Nicolette Kluijver laat zich van haar beste kant zien op Instagram

Nicolette Kluijver is niet bepaald een onbekende in Nederland. De 37-jarige blondine is onder andere bekend van programma’s als Spuiten en Slikken, Adam Zoekt Eva en Expeditie Robinson. Wat veel mensen echter niet weten is dat haar échte carrière begon op zeventienjarige leeftijd. Die van als model welteverstaan. Zij reisde de hele wijde wereld over en werkte voor grote merken als Diesel, G-Star en Tommy Hilfiger.

Modelleren nog niet verleerd

Het moge duidelijk zijn dat de onwijs knappe Nicolette Kluijver het modelleren nog niet is verleerd. Dat laat ze op haar Instagram vol trots zien. Voor een fotoshoot gaat de blondine namelijk volledig uit de kleren. Het mag dan wel een foto van vroeger zijn, dat maakt het genot om er naar te kijken er niet minder om. Met de caption “Gooi je haar los en maak me gek! Weekend!” leidde ze vorige week vrijdag in stijl het weekend in. De vrolijke blondine zit zonder kleding op een krukje met wilde haren. Over een goed begin van het weekend gesproken.

Geschiedenis herhaalt zich

Eerder verblijdde Nicolette Kluijver haar volgers ook al met een pikante foto. Hierop verwijst ze op grappende wijze naar die dag: “1 april…. kikker in je bil”, zo valt er te lezen.

Nicole Kluijver is niet de enige Nederlandse presentatrice waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wat dacht je van de altijd goedlachse en onwijs knappe Chantal Janzen? Zij ging een aantal maanden geleden ook uit de kleren voor een fotoshoot van een magazine.