Nicole Scherzinger mag dan wel sinds 2003 al lid zijn van de Pussycat Dolls – haar recente fotoshoot op Instagram in een gouden bikini doet lijken alsof de tijd sindsdien stilgestaan heeft in opzicht van haar schoonheid. 

Nicole Scherzinger nog volop actief op Instagram

TikTok, Instagram en noem maar op. Nicole geniet volop van een leven als influencer. Positieve vibes is wat zij daarop vooral wil uitstralen: “Wanneer je in een wereld geboren bent waar je niet inpast, komt het omdat je geboren bent om een nieuwe te maken”, leest de voorpagina van haar Instagram-account met 5,2 miljoen volgers.

De 43-jarige artieste werd geboren in Honolulu, Hawaii en groeide op Louisville, Kentucky. Haar passie voor acteren maakte steeds meer plaats voor muziek. Dusdanig zelfs dat zij met school stopte om te toeren met de Amerikaanse rockband Days of the New. Voordat zij tekende bij de Pussycat Dolls in 2003, speelde Nicole een aantal kleine rollen in films. 

Ondanks bekendheid nooit echt doorgebroken in Hollywood

De acteercarrière kreeg later nog een vervolg: Nicole was bijvoorbeeld te zien in Men In Black 3 (2012). Ook leende zij haar stem aan de hartverwarmende Disney-animatiefilms Moana (2016) en Ralph Breaks The Internet (2018). 

Nicole Scherzinger zal vooral bekend blijven als de leadzangeres van de Pussycat Dolls. De vrouwelijke band behoort tot de bestverkopende girlbands ooit: er vlogen sinds de oprichting meer dan 55 miljoen platen over de toonbank.

Nicole Scherzinger sportschool eindbaas op Instagram bikini foto

De dame die geheid mannenharten op hol dreef – dat doet zij nog steeds, zoals blijkt uit deze fotoshoot van Nicole op Instagram. Nicole is topfit, gehuld in een gouden bikini. Een streep van licht vestigt daarbij extra aandacht op haar prachtige lichaam.

 

Hier nog wat mooie kiekjes van de sportieve Nicole: