Hij zat er natuurlijk aan te komen, maar een goed half jaar nadat hij het aanzoek had gedaan is de 29-jarige Nico Tagliafico in het huwelijksbootje gestapt met ‘zijn’ Caro Calvagni. Plaats van handeling was het bijna droomachtige Estancia Villa Maria in Buenos Aires. In  Argentinië dus, het geboorteland van de getalenteerde linksback van Ajax en de locatie voor de perfecte huwelijksnacht.

Nico Tagliafico is eindelijk getrouwd met Caro Calvagni

Over Nico Tagliafico hoeven we je waarschijnlijk weinig te vertellen, maar over zijn kersverse vrouw raken we niet uitgepraat. Caro Calvagni valt natuurlijk direct op als bloedmooie latina tussen al die voetbalvrouwen. Ze heeft letterlijk alles wat je van een Latijns-Amerikaanse schoonheid mag verwachten, inclusief haar goddelijke culo (wat achterwerk betekent). Het goede nieuws voor alle Ajacieden en liefhebbers van vrouwelijk schoon is dat ze zich – zoals een echte latina het betaamt – niet schaamt voor wat moeder natuur haar heeft meegegeven. Kortom, haar Instagram account staat vol met verleidelijke foto’s zodat we nog lang van haar mogen genieten.

Perfecte huwelijksnacht in Argentinië

Voor de huwelijksplechtigheid met ‘zijn’ Caro Calvagni heeft de linksback flink uitgehaald. Villa Maria is namelijk niet zomaar een locatie in Argentinië, maar een plek waar je bij voorkeur je volgende vakantie door wilt brengen. Het ligt op een enigszins minder makkelijk te vinden plek, op een uur rijden vanaf Buenos Aires. Gelegen op een vijftienhonderd hectare groot stuk land, lijkt het alsof het zich in het hart van de pampa’s bevindt. De omgeving is in één woord: prachtig.

Huwelijkslocatie om van te smullen

Het landgoed omvat een mooi hoofdgebouw met talloze kamers, een restaurant met zowel binnen als buiten een indrukwekkend eetgedeelte. In een aparte speelkamer kunnen eventuele kids zich prima vermaken en voor de volwassenen zijn er genoeg mogelijkheden om even te chillen en tot rust te komen. Of Tagliafico zich na de huwelijksnacht nog energiek genoeg voelde om zich uit te leven op de golfbaan weten we niet, maar mocht je van plan zijn om af te reizen naar Argentinië, leef je dan vooral uit. Voor de ultieme ontspanning kun je ook optioneel een massage nemen ook al is dat tijdens je huwelijksreis misschien niet het beste idee. In dat laatste geval kun je ook de omgeving per paard verkennen. Kortom het is weer iets anders dan een weekendje naar Ameland. Mocht je hier je huwelijk willen vieren, reken dan op een prijs van 396 euro per nacht.

Maar niet alleen de locatie was om je ogen op uit te kijken. Caro Calvagni, de kersverse vrouw van Nico Tagliafico, is werkelijk een lust voor het oog: