Neymar hoort bij de allerbeste voetballers ter wereld. Deze grootverdieners verplaatsen zich in de duurste en meest luxe auto’s die je maar kunt bedenken. Neymar is het station ‘auto’ allang gepasseerd. Hij heeft namelijk een gepersonaliseerde helikopter in zijn tuin staan. Dikker dan dit wordt het echt niet.

De gepersonaliseerde helikopter van Neymar

Op het veld is hij vrijwel niet te pakken te krijgen. Vliegensvlug dribbelt hij langs al zijn tegenstanders. In zijn vrije tijd maakt Neymar nu ook ongekend veel kilometers in zijn gepersonaliseerde helikopter. Op Instagram showt hij zijn parel met de letters ‘NJR’ op de achtervin die staan voor ‘Neymar JR’. De vliegende bolide staat op de landingsplaats in zijn eigen achtertuin. Wat een bruut ding is het ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)

Met de helikopter naar de training

Het gaat hier om de Mercedes H-145 helikopter. Neymar heeft de helikopter helemaal zwart laten spuiten en er zijn initialen op laten zetten. Naar verluid kost dit geintje 13 miljoen euro, maar dat is voor een voetballer met zo’n salaris helemaal geen probleem. Waarvoor gebruikt hem ‘m dan zien we je denken? Nou, in Brazilië kun je jezelf niet zo makkelijk verplaatsen door het verkeer. Neymar pakt dan gewoon de helikopter voor de trainingen van het nationale team. Met een topsnelheid van 248 kilometer per uur sjeest de sterspeler door het Braziliaanse luchtruim.

Vakantie in zijn villa in Rio de Janeiro

Het huis op de achtergrond mag er overigens ook best wezen. Op zo’n 100 kilometer van Rio de Janeiro spendeert Neymar de vakantie in zijn villa ten waarde van 7 miljoen euro. Op zijn badslippertjes geniet hij van de zon nadat de voetballer vorige maand de Copa América finale verloor van zijn oude teamgenoot Lionel Messi.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NJ 10 🇧🇷 (@neymarjr)