“New York, New York”, we horen het Frank Sinatra alweer zingen! En deze keer met de jingle van HEMA ter ondersteuning, want de Nederlandse keten van warenhuizen deelt spotgoedkope 5-daagse vakanties naar New York City uit op deze zwarte vrijdag! Tot en met 26 november 2018 kun jij je eigen voucher claimen via HEMA!

Deze voucher kan verzilverd worden door te boeken via Flywise t/m 31 december 2018 (en minimaal 14 dagen voor de geplande vertrekdatum). Vertrek naar New York is mogelijk van 7 januari t/m 31 maart 2019, op basis van beschikbaarheid.

HEMA

Vakantie, citytrip, HEMA zit er een beetje in met deze aanbieding, want de voucher voor New York is inclusief retourvlucht, 3 overnachtingen in een 3-sterrenaccommodatie op Manhattan, één stuk handbagage à 10 kg. p.p., luchthavenbelasting en brandstoftoeslag. De reisduur van het arrangement naar New York is 5 dagen: 3 nachten verblijf je in een hotel op Manhattan, 1 nacht verblijf je in het vliegtuig onderweg terug naar Amsterdam. Op dag 5 kom je dus rond het middaguur weer aan te Amsterdam! Wij zeggen: DOEN! Lees hier nog even in welke hotels je kunt belanden en sla je slag!

Misschien handig om nog te weten dat toeristenbelasting, transfer van en naar luchthaven en reis- en annuleringsverzekering niet inbegrepen zijn in dit pakket. Maar daar moeten jij en minimaal 2 tot maximaal 10 vrienden niet wakker van liggen, toch? Denk toch eens aan die Big Yellow Taxi Cab die jou van de Empire State Building naar de hippe straatjes van SoHo tot aan financiële Wall Street, Central Park en het Vrijheidsbeeld brengt!

New York

De bekende skyline, de ruige architectuur en de yellow cabs behoren allemaal tot het vaste repertoire wat je al meerdere malen voorbij hebt zien komen in films of tripjes. Toch mist er nog iets, daarom lieten we de Big Apple in een eerder artikel van een hele andere kant zien! Om je geheugen nog even op te frissen, deze prachtige New York promo: