Over twee weken verschijnt het allerlaatste deel van één van de meest populaire series van de afgelopen jaren. In totaal hebben we nog vijf afleveringen te gaan en dan houdt de serie La Casa de Papel voorgoed op. Netflix toont nieuwe beelden van de laatste afleveringen van de Spaanstalige succesreeks.

La Casa de Papel

In 2017 maakten wij voor het eerst kennis met La Casa de Papel. Opmerkelijk was dat het in eigen land (Spanje) totaal geen succes was op Netflix. De rest van de wereld kon het verhaal beter waarderen. We zijn nu ondertussen alweer 4,5 jaar verder. Er zijn tot nu toe 36 afleveringen uitgezonden. Daarin hebben we veel geliefde personages verloren, maar dit heeft niks aan het succes van de hitserie veranderd.

Om de spanning van het vijfde en laatste seizoen flink te laten stijgen heeft Netflix besloten om de laatste afleveringen niet in één keer te posten. De eerste afleveringen kregen we in september al te zien. De laatste afleveringen verschijnen 3 december (bijna dus) op Netflix.

trailer la casa de papel seizoen 5

Netflix deelt eerste beelden

De eerste beelden van La Casa de Papel konden we vorige maand al te zien. Twee weken later volgde de officiële trailer. Nu deelt Netflix via Twitter weer een nieuw filmpje waarin we weer nieuwe beelden te zien krijgen. Ook zien we de cast aan het woord over het slot van de succesreeks.

Álvaro Morte, die El Profesor speelt verteld: “Ik denk dat dit seizoen vol zit met extreme spanning. Mensen zullen niet kunnen slapen na enkele afleveringen.” Redrigo de la Serna (Palermo) is er ook van overtuigd: “We laten de fans niet ontgoocheld achter, ze zullen het fantastisch vinden.”

Overleden personage keert terug

De video op Twitter eindigt met beelden waar heel veel fans op hadden gehoopt. Personage Tokyo (gespeeld door Úrsula Corberó) is dood in de serie, maar keert wel terug in het nieuwe seizoen. Helaas niet in levende lijve, Tokyo is alleen in flashbacks terug te zien.

Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt 3 december op Netflix. Tot die tijd zul je het moeten doen met de retespannende trailer: