Nederland wordt in het nieuwe jaar weer goed vertegenwoordigd op Netflix. Er komt namelijk een Nederlandse Netflix Original film aan. Deze zal Forever Rich gaan heten en gaat over een hiphopartiest die in een bloedstollend avontuur belandt.

Forever Rich gaat over letterlijke race tegen de klok

Beroemd worden willen we allemaal wel, maar dit heeft wel grote gevolgen. Dat ondervindt de hoofdpersoon van de aankomende film Forever Rich ook. Hoofdpersoon Richie werkt aan zijn carrière als hiphopartiest en lijkt het gemaakt te hebben. Zo beschikt hij onder andere over een duur horloge, dat echt zijn handelsmerk is geworden. Er zijn echter kapers op de kust. Tijdens een avond wordt hij bestolen en raakt hij dit horloge kwijt. Bovendien wordt de diefstal gefilmd. Richie lijkt alles kwijt te raken tijdens één avond en zal dus zijn horloge moeten terugwinnen. Dit zorgt voor een race tegen de klok om zijn eigen klok weer terug te krijgen.

De cast van Forever Rich

De cast van Forever Rich is bekend geworden en bestaat uit grote namen. Aanstormend talent Richie zal ook worden gespeeld door een aanstormend talent in de Nederlandse filmwereld. Acteur Jonas Smulders speelt namelijk de muziekartiest. Andere rollen zijn er onder andere voor Daniel Kolf, Sinem Kavus en Yootha Wong-Loi-Sing. Hadewych Minis en Mustafa Duygulu zullen ook in de film te zien zijn. Hiermee is er voor Forever Rich gekozen voor een diverse cast waarin we vooral veel jonge acteurs en actrices voorbij zien komen. De cast ziet er veelbelovend uit, maar dat zal uit de eerste trailer natuurlijk nog moeten blijken.

Nederland verovert Netflix in 2021

Voorlopig is er nog geen trailer prijsgegeven en ook nog geen precieze releasedatum. Wel weten we dat de film in het nieuwe jaar op Netflix zal verschijnen. Dat is overigens niet de enige Nederlandse productie. Zo kunnen we ook Ferry de film verwachten met Ferry Lammers in de hoofdrol. Hopelijk hoort Undercover seizoen 3 ook bij het rijtje van Nederlandse toppers op Netflix die we in 2021 kunnen kijken.