Actiefilms en oorlogsseries kijken we het liefste zelf en écht zoetsappige films het liefste helemaal niet. Toch is er één genre dat we graag met onze geliefde of date kijken: de Netflix & Chill-films. Dit zijn 5 aanraders binnen dit genre.

5 Netflix & Chill-films voor sexy avonden

Onderuit gezakt tegen elkaar aan kruipen en elkaar strelen of zoenen gaat goed samen met Netflix & Chill-films. De films zorgen net voor die extra sfeer die van een normale filmavond een spannende beleving maakt. Zoek jij nog een geschikte film, kijk dan één van de onderstaande vijf.

1. Friends with Benefits

Justin Timberlake en de aantrekkelijke Mila Kunis spelen samen in Friends with Benefits. Ze spelen (de titel zegt het al) twee vrienden die besluiten hun vriendschap net een stapje verder te nemen. Hun geplande luchtige seksuele verhouding wordt echter lastig wanneer ze beiden ook gevoelens voor elkaar kijken. Dat zorgt voor komische momenten, waardoor dit één van de Netflix & Chill-films is waar jullie ook nog eens hartelijk bij kunnen lachen.

2. Basic Instinct

Netflix & Chill-films gaan doorgaans vooral over de liefde, maar Basic Instinct draait ook nog eens om een moordmysterie. Sharon Stone speelt een schrijfster die wordt verdacht van een moord. Die werd eerder namelijk al beschreven in haar boek. Een detective, gespeeld door Michael Douglas, wordt op de zaak gezet. Maar is hij bestand tegen haar verleidingskunsten?

3. 365 Days

Verwacht van 365 Days geen ijzersterk plot, zoals bijvoorbeeld Tenet wel heeft. Ook de acteerprestaties zijn niet bepaald om over naar huis te schrijven. Wel bevat de film veel passie en seksuele scènes. In de film wordt een vrouw ontvoerd door een maffiabaas, die haar jaren eerder al op het oog kwam. Ze krijgt precies één jaar om verliefd op hem te worden. Tijdens haar gijzeling springen de vonken over.

4. Newness

In deze film staat een fenomeen centraal waar het ene koppel meer mee heeft dan het ander: namelijk een open relatie. Een stel besluit om hun monogame relatie open te gooien. Dit zorgt voor nieuwe passie, maar ook nieuwe vragen. Komen ze uiteindelijk weer samen, of blijkt hun relatie op z’n einde te zijn?

5. Fifty Shades of Grey

Hebben we het over Netflix & Chill films, dan mag Fifty Shades of Grey natuurlijk niet ontbreken. De jonge Anastasia interviewt de multimiljonair Christan Grey. Er ontstaat een wederzijdse obsessie, waarbij Grey de nog preutse en onervaren Anastasia volledig inpakt. De boeken laten we over aan de vrouwelijke fans van de serie, maar de filmdelen zijn zéker de moeite waard voor een spannende filmavond.

Heb je van deze films geen genoeg? Check dan ook de 12 top-actrices die de filmindustrie hebben verrijkt met een stomende seksscène en de bijbehorende films.