Entertainment

Zien: Mocro Maffia-acteurs flaneren op cover vooraanstaand fitnessblad

Nasrdin Dchar Walid Benmbarek

In de serie 'Mocro Maffia' halen Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek alles uit de kast op het acteren aankomt. Dat hebben de heren afgelopen zes maanden ook in de gym gedaan én nu zijn Nasrdin en Walid zelf kast.

Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek op de cover van Men’s Health

Eerder schreven we al dat Nasrdin Dchar fitter was dan ooit. Toen was nog onbekend voor welk “heilige doel” de 44-jarige acteur de sportschool was ingedoken. Een nieuwe film of serie? Neen. Geen van beide is juist. Wat blijkt nou: Nasrdin Dchar en zijn medeacteur en maatje Walid Benmbarek sieren namelijk de cover van fitnessblad Men’s Health.

Fitter dan ooit

“Focking Men’s Health! God damn, deze man”, reageert Nasrdin enthousiast als zijn maatje Walid zijn torso showt. Slopen, slopen en nog eens slopen – dat is wat de heren in de sportschool hebben gedaan. En dat is goed te zien. Zes blokjes, ronde schouders en zichtbare aderen – niets is aan het toeval overgelaten om te flaneren op die felbegeerde cover van Men’s Health.

Bekijk hieronder de backstagebeelden van de covershoot:

View post on Instagram
 

Onder begeleiding van topcoaches

Maandenlang hebben de heren zich laten begeleiden door verschillende topcoaches. Nasrdin stond onder begeleiding van niemand minder dan Jasper Schmitz, die al eerder mannen klaarstoomde voor de Men’s Health cover. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nick Schilder? En eerlijk is eerlijk, coach Jasper mag meer dan trots zijn op het resultaat van zijn “pupil”.

Check hier het eindresultaat:

View post on Instagram