Het zou zomaar kunnen dat je nog niet op het kwikpijl gekeken hebt, maar het is zomer, en dat betekent dat jij met heel Nederland weer wordt getroffen door een invasie aan muggen, vliegen en ander ongedierte!

Omdat we inmiddels leven in een vredelievend 2019 en insecten waarschijnlijk ook rechten hebben, is een (elektrische) vliegenmepper echt uit den boze, en omdat muggenlampen al helemaal onethisch werken is het tijd voor iets nieuws, namelijk:

De BugBuster..

Daarom kun je nu bij Amazon de BugBuster kopen! Deze shotgun van plastic is perfect om je nerfskills en liefde voor zoemende ellendelingen te combineren! Om de boel een beetje schoon te houden is dit handkanon voorzien van een zoutreservoir, dat geladen kan worden met zoutkorrels. Bij het overhalen van de trekker breng je elk doelwit tot zwijgen met een explosie aan zout!

Fully loaded kun je 80 keer vuren! En om toch op tijd naar bed te gaan kun je beroep doen op de laserpointer en het zoeklicht van 8 felle ledlampjes. Die zoemers zullen niet weten wat ze overkomt!

Bug-A-Salt 2.0

Voor wie het graag bij het origineel wil houden kan het internet afspeuren voor de Bug-A-Salt 2.0!